Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy barátom kérésére írok nektek ide, szeretne venni egy használt Akra rendszert a 2007-es 990-es Adventure-jére. Ha valaki lát ilyet valahol, szóljon már...
Nincs pénzem megvenni, az a kurva nagy baj. 800.000 ért elviheti valaki, haver vesz egy leont, azért adja el ilyen áron. mondanom sem kell, hogy nem lesz sokáig már eladó. Miskolc-környékén van. Ha érdekel vkit, megadom a számát, írjon zzzed@freemail.hu-ra
A nem ismertem fel az Akra közepét, azt hiszem átvertek, nyilván nem volt komoly. Csak te vetted annak.
neked az XT-n mi az a kék kötél?
Ok, akkor számszerűsítem!
Haveromé a vas, pontosan tudom, mennyire kímélte és kb naponta mosta le, mert a pórtól is óvta. Olaszból hozta be ő. Adásvételin kívül semmi papír, nincs jogsim se, szal izgalmas lenne a motor, az tuti. Szándékszom venni hozzá endúró gumit, terepen rendszám bőven felesleges.1 karc nincs rajta, és nem lopott, hisz gyári kulcsok vannak hozzá, viszont papírok nuku. Akra kipu, 3000 km. 1M alatt... hogy mennyivel, az már legyen az én titkom. Lehet tippelni :) Kinek mennyit érne meg a vas?
Itthon 1,49 M-ért lehet kapni, hasonló korút és állapotút: (induljunk ki ebből)
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
ebből még alkudhatsz kb 50 ezret, és van rajta garanciád.
Az olaszországból behozott motor esetén a garanciát elveszted (-100.000), ha forgalomba akarod helyezni kb. 60.000 (forgalmi, törzskönyv, rendszám, vagyonszerzési illeték, eredetiségvizsgálat) a regisztrációs adó 180.000, útiköltség (olaszország oda-vissza, itthon vámoltatni, műszaki vizsgára vinni, stb.) kb 80.000, és akkor saját furgonnal mentél.
A motor életében a bejáratás nagyon fontos, tudnod kell hogyan tette meg azt az első 3000 km-t. A motorblokk hangja is sokat elárul. Szervizkönyves-e, gumik állapota, lánc, lánckerék stb.
Tehát rengeteg tényező befolyásolja az árat.
Az Akra rendszer max 100.000-ret dobhat az árán.
A lényeg, hogy neked megérje.
Nem vok menő csak ez a KÖCSÖG itt köcsögösködött és feszkó volt a hangulat passzollak kenguru...fiú,férfi,180,barna,szőke?
szerintem ha olyan menő vagy akkor találd ki,jó már a kezed?
Szióka Mindenkinek!

További szép estét Nektek!
Kenguru és te ki vagy ha már beazonosítottál adhatnád a képed ha megtisztelnél!
pls. valaki: a nick nevemet nem tudom megváltoztatni? ujra kell regelnem?
menő vagy
közöd?
oksi, csak most egy kicsit depis vagyok ennyi az egész
sanya TE miért nem a házad építed?
Felpezsdült a hangulat nagyon
Inkább adrenalinhajhászkodhatnánk már, igaz?
10 pont
A francba
KÖCSÖG van mindenhol capella,polc,szekrény élet,fórum...le kell tojni,valami lelki sérűlt fasz álnéven,kezeltetni kell az ilyet,ettől nagyobbat sose élvezzen,nemszabad neki megadni azt az örömöt,hogy felbaszódjunk akko nem élvez az aberált paréjj!OLVASTAD KÖCSÖG
Gyerekek összefoglalva: fütyik vagytok én meg egy KUCSOG De nem baj majd felnőttök.
nagyon felbasztak agyilag............ most meg amúgy is szétvagyok esve
azt a picsába össze kell kapnunk magunkat
Ja a vesztes + nyert 1 éccakát a KÖCSÖGGEL
Foxi ne mérgelődj
csak már ott tartanánk, hogy lehet menni motozni