Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mizu? Volt mocizás a hétvégén?
Szió!
Szia Foxgirl!
upsz, a kép lemaradt
Szupermotyósok?
MDSS!

Küldtem üzit!
Hali!
Sürgősen eladó egy cimborám CBR900RR mocija!
Rendkívül jó gép de sajna anyagi dolgok miatt eladja!
Az ára fix 500000 Ft!
Nagyon megéri!
Telefonon több infót nyujtunk!
cimborám telszáma: 06306616526
Szióka Mindenkinek!
Sztem 1,1 M Ft-ot.
Szia!

Ugyanilyet tudok Neked ajánlani, igaz nem Akrával hanem gyári kipufogóval és egy kicsit több km-rel 1,4mft-ért. Még egy kis alku is belefér talán. Hitelben és forgalomba helyezésben is tudok segíteni. Ja és ugye 690 Supermotoról beszélünk? Ha érdekel 20/3508433-on csörögj meg!
Szia!
Köszi! Hát igen, lecseréltem az XT-t, mert már nem használtam ki, kicsi és gyenge volt már nekem. Ez a KTM... 2001 óta álmodoztam róla
1közös kanyarvadászatban a Mátrában benne vagyok!Inkább a mátraházi gulyást választom
Látom itt sokkolnak olyanokkal, hogy nem eredeti. Én is csak azt a hirdetést láttam róla, amit megadtam, de képek alapján amiket a fórumra feltöltöttél, biztos, hogy Akra.
Azért nem vettem meg, mert az én kipuffantóim bár kívülről gyárinak festenek, egy kipufogó szaki készítette őket, és nagyon jók. A nyílt rendszerű kipufogón át lehet látni. A "kilyuggatott cső" anyaga nem mindegy, különben szétég a dob. A belső áramlás fontos. És a márkát is meg kell fizetni. Mosásnál érdemes bedugni a kályhacsöveket.
hülye vagy? ez nem egyenes arányosság
Szasztok!
Gyors hozzászólásra van szükségem.
Mennyi ér szerintetek, egy 1 éves, 3000km-es lc4 630 supermoto, egy csöves akra rendszerrel, olsz adásvételivel? Tehát nuku rendszám, semmi papír, viszont tökéletes állapot, 2 gyári kulcs...
nos?
Hát már csak azért is csodálkoztam volna, ha valami klón ez, mert a doboz gyárinak tűnt, a dobok erre való hungarocell betétben voltak egy magyar forgalmazó szalagjával átkötve (most nem jut eszembe, hogy melyik) külön ktm-es dobozban voltak a kellékek az utolsó rugóig.
Egyébként valóban vannak Akrapovic klónok?!
Na de a kérdés, mit javasoltok, tényleg menjek Ócsára vele, hogy rendesen összehangolják nekem? Most ráteszik a kipuffot, a levegőn utánaállítanak, de fúvókát is cserélni kell a porlasztóban, ugye?
Még egy foggal kisebb első lánckereket is beletetettem, remélem, megy majd az egykerék vele a városban...
Már nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz.
Nekem van eladó szettem ami RXbe volt. http://www.cbr125.fw.hu/sm.htm... Az árat megbeszéljük...
sziasztok! szerintetek milyen szinten beteg ötlet egy leharcolt gilera rx arizonából supermotót építeni? (:
Thanx! Széles utat! Bár takonyidőben mind1
az apróban találsz rx be való sm felnit
Hali! Szerintetek az nsr125-ös felni jó az rx50-es apriliához? Gondoltam csinálok vmi supermoto félét. Vagy ti milyen felnit ajánlanátok? Köszi.
Fejdsd már ki miért is lett "szarul megcsinálva"?
Az az Akrapovic az gyári tuti
a prestige-men is ilyenek voltak