Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét mindenkinek.
A licit 38.000 pénzről indul...a villámár 43.000... Ja, de a villámár alatt nem eladó...
Köszönet Lukinak és Jocónak a vasárnapi motorozásért nagyon jól éreztem magam és örűlök,hogy eljöttetek.Jocó ne ess túlzásokba a gyorsaságot illetően rendben ja és Lucas te sem. Szépen pengettétek a köröket
ez mennyibe fáj?
mennyibe?
Akkor van Michelin Pilot Power, 120/70 és 160/60-as méretben, 98%-os...
Lehet h hülye szempont ,de nem tetszik a mintája
Szerintem akkor ne slicket, hanem Dunlop Mutantot tegyél rá. Hátul csak 150/60 a mérete, és az jobban áll a felnin.
a parillánál láttam márkásabb kategóriát is és kisebb árfekvésűt is, én is akartam venni
én meg a mai napot kivéve dolgoztam, tegnap szakadt az eső, de estére kimentünk 1,5 órára a vizes úton
Bocsi az offért, rooftop, az egyik képeden a crossszemcsidben az a narancssárga lencse... honnan van, vagy milyen néven keressem? Crossszemüveg lencse, narisárga... vagy ilyesmi? Szeretném lecserélni a mostanit mert már teljesen karcos, és ilyenre gondoltam.. köszi!
ne tudd meg, hogy börni, meg jocó milyen szemtelenül gyors
jó volt már nektek
4.5 a hátsó,első 3.5 r17
mert én voltam, a "fényképész"
és aki a roadon is racingel?
így már nyerőbb 1,6 körül, köszi
Hány coll a felni?
Az a baj,hogy pénzem már nincsen csak a legszükségesebbekre, gumi, csapágy! Gumikat hogyért is adod( slick) !
Úgy látom mindenki tegnap volt a Pancsin.

Zolikán (Husaberg) kívül 3 külföldi srác volt supermotoval, de pont az ebédszünetet fogtam ki, így még azt sem láttam hogyan motoznak.
VEGA! Tudok most akciósan komplett féket, nyereggel, tárcsával, meg felső munkahengerrel. Ja, és most vannak friss gumik, Dunlop, Michelin.

Ha valaki inkább utcán megy, akkor annak van Dunlop Mutant, 2 garnitúra, amíg el nem kapkodják...
Na ez a varázslat: ott motorként voltam, Tökölön meg szerelőként egyidőben...
uhh te mákos. nah, akkor épíjjed! lépek elfelé. csocsi mindenki!
tárcsák nélkül, menesztővel meg elöl van tárcsához adapter,azzal együtt. Semelyiknek, ez egy KTM Duke II felni,csak a csávónak nem kellet már
nah az nagyon zsír. tárcsával lánckerékkel meg minden? am. milyen hondának van ilyen kereke?