Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már csak 2 csapágy hiányzik meg 2 slick
Ktm Duke II. BBS
ez nagyon vad

milyen kerekek ezek?
Belefaragtam az új papucsokat a bergbe nagyjából. Ha valakit érdekel pár fotó:
Basszus még jó, hogy nem mentünk ki Szentendrére kophal. Tuti kicigiztettek volna a pékek(zsaruk)... elöl vágott meci, hátul jó kopott pirelli.... no meg a sok 1 kerék... ezt megúsztuk:D
Úgy van, de most az enyémet átkarburáltuk... Úgy néz ki tuti jó lett...(Köszi MISI!) Bár ezt egy LC4-nél sose mondom...:D
Dunaszerdahely

jó lenne már megint ott motorozni egyet
na vege a szunetnek , megyek vissza dolgozni, majd re

pacsi
enyem se oninditos, annyi hatranya van h az fcr miatt neha alapjaraton hirtelen nem egyenletes gazadasra befullad, de pont Tomekk mondta h o is tapasztalt hasonlot a 640 en , szal gondolom azt egyik 1 hengeres 4t se szereti.
hol van ez a pálya ami a képeid közt szerepel

Sokminden a pilótán múlik!
Én sajnos nem gurultam még ilyen motoval, de a 690-es SMR nagyon tetszett, elsőre úgy tudtam vele menni, hogy csak lestem!
az enyém nem önindítós volt
típushibát nem nagyon tudok mondani
műanyagokat meg talán az iniversalmotornál lehetne megpróbálni
Hát a vélemény annyi hogy sztem király motor, ha persze kicsit fel van pöckölve... Eddig 4en nyomtuk ilyennel, most koph kiszált a brigádból... 690 SMC-re váltott:D Szóval utcára+vadulni jóóó... De ha ügyi vagy akkor még a pályán is ki lehet vele adni a cigit egy két nagypofájú SM ridernek... ugye Uraim? Mert hát duma az van ezerrel...
kaar, bar ettol fuggetlenul megyek!

szerajnal fel se tunt, elsetaltunk a westendbe, megneztunk egy fel oras filmet vegere mar tok jol voltam...
Azért tisztázzuk, hogy a motot nem cserélném le soha speed gépre!

Csak ha úgy alakul egyszer, akkor kipróbálnék egyet, hogy mégis milyen!
Szerájnál, igen!
Most nézem, változtatni kell az adatlapon, már nem dolgozom ott
am te is ott voltal?
lassan meek hozzatok ruhat venni beriket
sorry tenyleg, kicsit desztillalt voltam
Visszajelöltelek,
nem gondoltam volna, hogy emlékezni fogsz rám, az állapotodból ítélve
Hello!
Nekem van mindkettő, a sportmotort eladom, SM az ,ennyi.
1 henger a favorit nálam is
Kinek a pap, kinek a paplan, de szerintem csalódni fogsz. Az egyik ok az, h egy gyorsasági olyan fordulaton kezd el menni, ahol az sm leszabályoz, a másik meg a súly. Nekem volt 4henges motorom, és most van 1hengeres, de az tuti, h többet az életben nem veszek 2kerekű autót...
ott a pont