Basszus még jó, hogy nem mentünk ki Szentendrére kophal. Tuti kicigiztettek volna a pékek(zsaruk)... elöl vágott meci, hátul jó kopott pirelli.... no meg a sok 1 kerék... ezt megúsztuk:D
enyem se oninditos, annyi hatranya van h az fcr miatt neha alapjaraton hirtelen nem egyenletes gazadasra befullad, de pont Tomekk mondta h o is tapasztalt hasonlot a 640 en , szal gondolom azt egyik 1 hengeres 4t se szereti.
Hát a vélemény annyi hogy sztem király motor, ha persze kicsit fel van pöckölve... Eddig 4en nyomtuk ilyennel, most koph kiszált a brigádból... 690 SMC-re váltott:D Szóval utcára+vadulni jóóó... De ha ügyi vagy akkor még a pályán is ki lehet vele adni a cigit egy két nagypofájú SM ridernek... ugye Uraim? Mert hát duma az van ezerrel...
Kinek a pap, kinek a paplan, de szerintem csalódni fogsz. Az egyik ok az, h egy gyorsasági olyan fordulaton kezd el menni, ahol az sm leszabályoz, a másik meg a súly. Nekem volt 4henges motorom, és most van 1hengeres, de az tuti, h többet az életben nem veszek 2kerekű autót...
milyen kerekek ezek?
jó lenne már megint ott motorozni egyet
pacsi
Sokminden a pilótán múlik!
Én sajnos nem gurultam még ilyen motoval, de a 690-es SMR nagyon tetszett, elsőre úgy tudtam vele menni, hogy csak lestem!
típushibát nem nagyon tudok mondani
műanyagokat meg talán az iniversalmotornál lehetne megpróbálni
szerajnal fel se tunt, elsetaltunk a westendbe, megneztunk egy fel oras filmet vegere mar tok jol voltam...
Csak ha úgy alakul egyszer, akkor kipróbálnék egyet, hogy mégis milyen!
Most nézem, változtatni kell az adatlapon, már nem dolgozom ott
nem gondoltam volna, hogy emlékezni fogsz rám, az állapotodból ítélve
Nekem van mindkettő, a sportmotort eladom, SM az ,ennyi.