Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a pann.ringes motorozás nagyon jól sikerült, köszi mindenkinek aki ott volt!
igen a Vermes! a kép 2007-ben készült (a dizájn alapján)
Hali! Ezt a vidit honnan tudnám letölteni?
köszönöm a segítséget!
ELADÓ!
Cagiva Mito 125-ös sportmotor! RENDSZÁMOS
Csere érdekel supermotora!
Telefonon érdeklődj:06-20-914-66-05
már egy párszor megfuttattam a fórumon FCR 39-es beállításával, alkatrészelésével kapcs.ban valaki tudós?

nagyon zsír videó!
Szia,
azon a környéken néha megfordulok, (Angol u, Tétényi úti Tesco), de a koliban nem jártam.
ez a lenyeg amit a tobbiek mar kifejtettek, bokaficam vagy a tores eleg fajdalmas, nekem csak ficamom volt, az se motorom, de faajt
Én csak szimpatizáns vagyok egyelőre, de a haverjaim legtöbbje motyós, szóval van némi rálátásom. A Sidi csemmádat ne használd inkább sm-re, mert hamar elkopna a talpa és bokában tényleg nem véd annyira, mint egy krosszcsizma. Itt főleg a bokatekeredésre gondolok. Persze szükségmegoldásként sokkal jobb, mint a semmi, de nem véletlenül találták ki a különféle védőfelszereléseket.....
A kesztyűkérdésben egy követ fújunk, nekem tört már csuklóm pályán és nem olyan kesztyűm volt, amit sm-re megvehetsz a boltban, elhiheted, attól sokkal komolyabb volt, mégis ....a mostanit 6 hónap válogatás után vettem meg, szóval ne hallgass senkire ilyen téren , csak azt vedd meg, ami szerinted jól véd egy esetleges zakózás közben!
Vegyél cross csizmát! Nagyságrendekkel jobban véd (mivel uyge magasabb a szára) mint egy sportmotorhoz való! Gyalogolni benne olyan mintha a Holdon járnál, de valamit valamiért!
És jobban is áll sm-hez a crosscsizma mint a speedes, nem mellékesen. Nekem Sidi Raptor van, 53000 Ft, tart és kényelmes is, csak ajánlani tudom!
Más szavakkal úgy tudnám megfogalmazni, h lóf*szt nem tart Nekem volt mindkét féle. Az egykategóriás speed és krossz csizmák között akkora különbségek vannak már csak érzésbeli szempontból is, h nem lehet összehasonlítani.
a "mert szart se véd" dolgot komolyabban is kifejthetted volna például, és akkor egy szavam sem lenne. én hülye azt hittem erre a hozzászólásra, hogy a cross csízmás részére mondod, mert fáradt vagyok, egész éjszaka nem aludtam.
Nekem 8...de ha szarrátöröd a bokádat az első perecnél, ide ne gyere majd sírni...mi figyelmeztettünk!
gondoltam komoly kérdésre komolyan válaszol valaki, de tévedtem.
*ja
ha meg egy új bokát
Próbáld meg speed csizmában egy megcsúszás után ledobbantva visszarúgni a motort - egyből elszaladsz majd venni egy normális lábbelit.
igazából én egy sidi vertigo csízmára, bőrruhára, fox kicsit lazább bőrkesztyűre, meg egy cross sisakra gondoltam, de mindenkin szinte csak cross csízmát, meg szinte télikesztyűnek sem használható kesztyűt látok :)
Mert szart se véd.
Hello
Néztem adatlapodat, nem láthattalak a Kós koleszba?
üdv újra!

SMesek miért kedvelik annyira a cross csízmát? mérnem jó a sima gyorsasági csízmi?