Sajnos nem voltam. Szombatig náunk örületes hajtás volt. Vasárnap barátoknál voltunk, ma meg indulok ki Metzbe...
Úgy szar ahogy van.
Pannónia ringre nagyon mentem volna én is.
Elküldtem!
(de te is el tudod menteni, ha a hozzászólásoknál belinkelt képen nyomsz egy bal klikket, majd az előugró nagy fotón egy jobb klikket, és kiválasztod a "Kép mentése másnéven..." )
Hát csak az a baj hogy ezek vannak a srácnál használtan 80%-sak. És a slicket le akarom dobni, mert úgyse nagyon pályázok hanem az utakon. és hát a rend őrei nem szívlelik a slicket
Igen, tegnap amikor jöttünk el mondta hogy fáj a keze... Egymás után két nap azért az kemény, még akkor is, ha az embernek nincsenek gyógyuló sérülései.
sziasztok
az OB. nagyon kemény volt,igen jó féle mezőny. kökénynek se volt sansza egy pici se. a 199es hondás egészen brutális,nagyon tetszett a stílusa
Üdv Biker!
Nos, nem vagyok a szavak embere, ugyhogy inkább a beszámolót meghagynám Lukitónak!
Azért pár szó: nekem nagyon tetszett a pálya, szerintem egy igazi jó kis tanuló / edző pálya. Lehet gyakorolni a becsúszásokat balra is jobbra is, van tempósabb szakasz, és egészen lassú visszafordító is. Engem nagyon megtornáztatott, nincs a pályának olyan szakasza, ahol lehetne kicsit "pihenni". A fél órát talán egyszer tudtam végig motorozni.
Luki fotózott, én talán 2 képet lőttem
Ja, és mindenképpen megemlíteném Börni papát, akit szerintem egy láthatatlan kötélen húztak mindig ugyanazon a tökéletes íven... nagyon szépen motorozott!
Úgy szar ahogy van.
Pannónia ringre nagyon mentem volna én is.