Köszönöm hogy felkeltél miattunk korán reggel és eljöttél velünk motor lesre! Mivel ezt eddig senki nem tette meg nekem a kedvemért ,külön Nagy-Nagy hálával tartozom neked hogy szabad idődből áldoztál rám és segítettél.
Én jól éreztem magam és sajnálom, de fejet kellet hajtanom a technika előtt, ami talán nem is baj! husaberg
Hali!
Aki Neked csinálta az átkarburálást a masinán,ő vállal is ilyet,vagy csak ismerősöknek csinál?Ha vállal,adnál valamiféle elérhetőséget?
Nekem is valakivel be kéne lövetnem a karbit(bár most tűrhető),mer...ehhh
Köszönöm hogy felkeltél miattunk korán reggel és eljöttél velünk motor lesre! Mivel ezt eddig senki nem tette meg nekem a kedvemért ,külön Nagy-Nagy hálával tartozom neked hogy szabad idődből áldoztál rám és segítettél.
Én jól éreztem magam és sajnálom, de fejet kellet hajtanom a technika előtt, ami talán nem is baj! husaberg
..és nagy taps neked..
köszönöm
Balázs mit művelt magával? Remélem nem esett baja?!
Tényleg itt van luki a ringen? Egész nap maradtok?
Elég sűrű programom holnap de megpróbálok lemenni megnézni titeket!
kakucs meg hring viszont itt van a közelben, de nem hinnem h a hring nagyon sm pálya, bár most magy mehetek vezetéstechnikai oktatásra
na vége a szünetnek, megyek vissza
lehet szükségem lenne, kipróbálnám menniyre más a gyári pirellihez képest.
1x sikerült leallni, de át kellett kapcsolni tartalékra...
egykerék... hát az megy de csak elsőn, az is csak megállásnál, meg kéne tanulni hátsón is
Aki Neked csinálta az átkarburálást a masinán,ő vállal is ilyet,vagy csak ismerősöknek csinál?Ha vállal,adnál valamiféle elérhetőséget?
Nekem is valakivel be kéne lövetnem a karbit(bár most tűrhető),mer...ehhh
Baba cseperedik?
csak a kéksárga!Még ha nem is ugyan az a márka