Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És milyen igaza van!
Én tegnap soroltam DRZ topicban,mire használom a sárgát: kevés utca,sok erdő-mező,Gokart pálya,télen vagy bütykössel bükki aszfalt(hóban),vagy szögessel jégmotor. Szépnek nem mond6ó,a hangja mint egy szar lavór kirohadva,de SOKOLDALÚ. Nekem ez elég.
Jó éjszakát!
Hy mindenki!

KTM lehet, hogy szervízigényesebb, de az élmény megfizethetelen!
ORANGE POWAAA és persze LC4
helló!

Kösszi hogy ezt megosztottad velünk !

De tényleg.....
Csak el szerettem volna köszönni
Én nem azt mondtam, hogy egy motor tud mindent, hanem azt, hogy a KTM sokkal megbízhatatlanabb, mint egy Honda, de szerintem eza BMW, esetleg a Triumph kivételével minden európai motorra igaz.
itt vagyok.
eltűntél ?
hallottam, végül igaz a különbség
És igen, az örök kritikus GD tetszett
Az is jó kis gépszerintem, de ha hallottál már járni egymás mellett egy GSXR, és egy CBR blokkot akkor biztos hallottad a külömbséget is. A supersport vb-n meg a honda magasan überli a suzukit.
na jó, végre kezdünk egyetérteni, amikor az FMX bejött akkor még az enduró hullámot próbálták meglovagolni
Jó, akkor légy kedves mondani egy olyan Honda (vagy akár más japán) motorkerékpárt, ami alkalmas arra hogy egy személy négynapi cuccával elmotorozzál vele Faaker See-be meg vissza, ugyanígy egy személy-négynapi cucc kombóval egy hosszú hétvégés túrát lenyomjál vele Erdélyben (jórészt földutakon), de lehet vele (és nemcsak 1x) akkorákat ugratni mint a videon a Béla, mindennek tetejébe egy supermoto kerékszettel pályán is tudjad tolni neki. Még egyszer mondom, mindezeket egyetlen motorral tessék abszolválni...várom a felsorolást!
Ha engem kéresz szerintem az FMX se egy jó gép, max gokartpályára, de szerintem oda gokart való nem motor.
Az XR 650 átalakítva már inkább jó ilyenre.
Bár ha gyorsasági, akkor + GSXR , hmmmm ?
akkor tényleg nem sokan használják ezeket a motorokat.
Én szeretek túrázgatni is, na meg azért szerintem pályázni is lehet vele elég jól, az adrenalint meg tudja termelni rendesen.
Biztos odaadták volna a srácok ha kölcsönkéred...de ha ők nem is, ha egyszer összefutunk, én biztos felajánlom majd a patkányt egy körre!
Nem...de nem is arra való...bár ha valaki elég bátor/erős/nagyon tud (esetleg az előzőek tetszőleges kombinációja), akkor ezzel is lehet alkotni...kár hogy én egyik kategóriába se férek bele...
Tudom, hogy csak vicc volt, nem is vettem véresen komolyra, én is csak viccnek szántam a választ
azért tettem " " jelbe
hát az a KTM akkor szar hogy hihetetlen,alig látni a pályákon is.....csak a supermotok 90% az
Az FMX-et nem is akartam említeni mert kötekedésnek venné! De az nem is supermoto csak úgy néz ki mintha az lenne!
egy "h" kimaradt
jóó estét