Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap csak 6x láttam rendőrt a városban... egy alkalommal az új Focus állt be mögénk a lámpánál De egyszer sem állítottak meg...
Én ott leszek!

Huh, címet nem tudok. A supermot.hu oldalon nem találtál infót?
Csak akkor akartam megmutatni amikor már teljesen bent van,de nem bírom ki ! Újra klubtag vagyok hivatalosan is
Jah, hallottam róla.... nekem se hiányozna, hogy lekapcsoljanak.
holnap jöttök tökölre?én ugy fest 12körül érkezek
egy pontos címet tud nekem mondani valaki a gps-be?
meg amúgy is ma nagoyn sok arendőr,holnap is sok lesz..nem kockáztatok...
persze,hogyne,az baszna be majd ha kész lesz

Szia Kisfiam!

Honap jössz sm versenyre? KTM?
Vagy esetleg Doktor Zé?
legyen bergie.. és akkor egy kurva híres világszerte ismert kollektíva dj neve lesz
I am the megértettem... Mindenesetre hangzatosak! Enyémnek Isuzu DöRZi a neve jelenleg. Esetleg Szutyuki DéeRZé.
Nem én találom ki, csak úgy jönnek a nevek.
rs 125 topicban keres a Biel testvéreket és hivatkozz rám...
Én meg szekszárdi vagyok... kakucs lehet messze lenne lábon, de tulajdonépp semmi nincs közel, főleg itt a világvégén Szekszárdon! De tervezgetem a pályamotorozást mindenképp, Amonoliverrel beszéltem régebben, majd összefutunk egyszercsak (jó neveket találsz ki a motorjaidnak )
sziasztok
ma finoman megkergettünk Albijam al egy 650 es bergendit.kemény a verda,megy mint a tank
na léptem dolgozni, csősztök, jó motorolást

A Berg is KTM, legalábbis a forgalmi szerint!

Csak azért kérdeztem, mert én itt vagyok Sárbogárdon és tutira lábon lépek pályázni.

Jah, a Bergendi se olyan kényelmes, mint amilyen a Doki volt, de hát állni kell a moccon nem ülni.
Lábon lenne jó csak elzsibbad a fenököm... majd megállok útközben. Kisteher is van cégben több, de azt biztos nem kapom meg. De majd megoldjuk: Lada+utánfutó
Jó a k(vagy g)ép.. hajrá!
Gyuri! Kellenének a Dunlop gumák amiket mondtál lassan, vmikor tudunk egyeztetni ? hh kitol mikor hol lehet őket igényelni ?
** szerk, mozi után, leraktam nagymuternál a motort ( ott lakik 2 utcára) és gyalog mentem haza.

mielőtt mindenki részegen motorozó állatnak tartana

De a Szeráj előtt berugni tényleg nem volt szimpatikus senkinek, szal tényleg sorry érte
motoros rendőrök fogtak motorosokat ?

van pár rendőr haverom, ők azt mondták ez nagyon ritka, bár mondták a rádióban h fokozott ellenőrzés lesz, mert rengeteg a baleset
nem közlekedtem a motorral, eltoltam a nyugatig ahol beültem a moziba.

jogsim van a motorra mert 21 kW van a forgalmiba, tehát van.
korlátlant azért csinálom mert egyszerűen kell.

nem voltam betépve.

a berugdosásért elnézést kérek.

de amúgy igazad van, peace