To WoLfi: Figyu már kiscsávó! Addig is amíg nem vizsgázol le, légyszíves ne rugdosd a motort és ne közlekedj vele full részegen és betépve a járdán a Szerájnál! Ugye ismerős a történet? Ja ha még is tennéd, akkor kerülj el minket nagy ívben! Ugyanis amikor tovább dűlöngéltél a motoroddal együtt, akkor az emberek nekünk pofáztak! Ott akkor 3ból kb 2en azonnal fejbe akartunk rúgni... Na ehhez tartsd magad! pisi...
ezt látnod kellett volna bemegyek, mondom mehetek sajáttal ? háát nincs benne szűkítő inkább ne, feljelentenek a lakók... jó
erre kaptam, egy 500 as anyahajót kb.. az meg ugye alig fordul.
végigmentem e pályán szép lassan h szokjam, há mondom elmegy.
volt szokás szerint egy motorozni nem tudó "szájhős", motoros ruha volt rajta. elkezte nekem osztani az észt h majd ő megmutatja. Láttam h bátrabban megy a kis 400 asával, már akkor mondtam az oktatónak h figyelje tuti h elesik. mentem pár kört, ugye már én is bátrabban, dobáltam a kanyarban ide oda. akkor szólt az oktató h picit lassabban menjek mert többiek ellesik a tempót, ahogy ezt kimondta nagy csattanás... nagyszájú gyerek fekszik, motor csőgázon, próbáltam nem röhögni mert hát ugye szegény gyerek de azé ... utánna csönd volt, engedték menjek az smc vel is. Na hát végigrepültem vele a pályán, szó szerint fellélegeztem az anyahajó után, és büszkén eljöttem
engem is kidobott az ágy, megek is autót mosni, meg takarítani. holnam ilyenkor, már szerintem úton leszek a pring felé. igaz eddig még basztak visszajelezni, hogy lesz-e szállásom, vagy nem. remélem azért csak csak megjön a pozitív válasz a mai napon. ha nem, akkor nyugat lángokban fog állni holnap!
medve gyerek......qurvára el voltam havazva azt sem tudtam merre van előre, telók beállva, hátulja folyt(nem volt kis meló de,hála Havasi Dr,úrnak megoldottuk a problemet , karbi állítás, kipuff átszerelés, gumizás, tesztelés( kicsit furcsa volt 1/2év után megint az SM de, majd csak megszokom 1x )......volt rumlim rendesen tegnap de, ma a szabad edzésen még el fogom hagyni a hajam az tuti de, hát szeretem az SMényt
erre kaptam, egy 500 as anyahajót kb.. az meg ugye alig fordul.
végigmentem e pályán szép lassan h szokjam, há mondom elmegy.
volt szokás szerint egy motorozni nem tudó "szájhős", motoros ruha volt rajta. elkezte nekem osztani az észt h majd ő megmutatja. Láttam h bátrabban megy a kis 400 asával, már akkor mondtam az oktatónak h figyelje tuti h elesik. mentem pár kört, ugye már én is bátrabban, dobáltam a kanyarban ide oda. akkor szólt az oktató h picit lassabban menjek mert többiek ellesik a tempót, ahogy ezt kimondta nagy csattanás... nagyszájú gyerek fekszik, motor csőgázon, próbáltam nem röhögni mert hát ugye szegény gyerek de azé ... utánna csönd volt, engedték menjek az smc vel is. Na hát végigrepültem vele a pályán, szó szerint fellélegeztem az anyahajó után, és büszkén eljöttem
21. én mehetek vizsgázni
csosztok
viszont majusban lesz egy hosszabb szunetem 18. atol, akkor valszeg en is meglatogatom vmelyik palyat
de amugy teljesen kiraly