Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi, de a Berget nem adom ki a kezeim közül!

Egyre több "gyorsaságis" ismerősöm van és van egy olyan érzésem, hogy előbb utóbb kifogok próbálni egyet.

De aggaszt ez a "kiteszem a lábam kanyarba" helyzet.
akrával nagyon gyilkos...
figy, van egy cbr 125öm, cserélhetünk, de inkbáb csak külsőre gyorsasági
és supermotoról gyorsaságira .... persze csak pár kör erejéig
király
Ezek a mocik szerintem a legjobb utcára való SM-ek Az SMC 625 meg 660-még jobb!
köszönöm az eddigi segítségeket!
Arra leszek kiváncsi, hogy milyen lesz átszokni SMre, "gyorsaságiról"
Nagyon sok fajta van biztos tudsz pénztárcádnak, stílusodnak, és tudásodnak megfelelőt választani.
ahaaa...
640 lc4 prestigeről van vmi vélemény? :)
én igazából a 450esekre gondoltam,de látom nem jó az üzemórás..akkor valamelyik lc4 ,vagy husqvarna 610...legalábbis szerintem,ezek a ravaszak.
és ezek közül mégis melyik az ami bírja is, és nem üzemórás?
lc4ből én pl 625re gondoltam
egyértelmű ktm,berg,vagy husqvarna. 450 nél meg nagyobb fölösleges szerintem.
nah emberek köszi az eddigi segítséget, most megyek moccanni egyet, este kibeszéljük a gépeket.

u.i.: Ha valaki lát egy cbrest kanyarba kitett lábbal, akkor szólok hogy nem hülye a motoros, csak supermotora gyakorol!
A WR250 nemcsak hogy drága de tényleg kevés utcára annak aki még túrázgatni is akar vele!KTM LC4 vagy DRZ 400 az ajánlatom Ezek eléggé elterjedt SM-ek amik tartósak és van bennük elég nyomaték meg erő
hát én már akkor nem tudom :)
ktmel állítólag sokat kell szórakozni, aprilia sxv nem mert nem, drz nemtudom, wr250 drága meg nemtudom.
nehéz dolgok ezek
Nem szeretnélek kiábrándítani, de a WR 250 x gyengébb mint a DRZ Ja is kb 200 k-val drágább.. szóval jól gondold meg!
és mit ajánlasz? :)
a cél a városban, túrázásra való használat, és ez mellett jópárszor pálya is, szval üzemóra ne, a picivel nagyobb szervízigény még belefér :)
igazából Yamaha WR250X-re gondoltam, bár annak elég húzós az ára egyenlőre, de amint láttam, ezekkel a vasakkal már lehet butulni rendesen: video
Nekem nagyon úgy tűnik hogy ez tökéletes lenne arra, hogy átszokjak a supermotora, és erő is van a kis méregzsákban
de az ára az igazi gond...
jó gondolat... akkor még pár pacira szükséged lesz!
ha már supermotot veszek, akkor olyat szeretnék, amivel mindent meg lehet csinálni, ami a supermotozásra vall :)
Szerintem meg lehet indítani a hátulját de persze a vasak amit látsz sokkal komolyabbak..
ennyire gyenge lenne a drz sm, vagy csak én nem találok egy darab powerslideos videót se? :o
Wazze....
Ez igen ütős lesz...!
Azserossz