Szegeden vok bokros teendőim miatt
Nektek jó motorozást!
Jövő héten kezdjük összepakolni a motort, tnap jöttek meg az alkatrészek!
Ja, ja idén 2x voltam arra Egomi utak miatt, de csak óvatosba, fent az erdőben még hó volt.
Kitettek ijesztegető táblákat pl.: a tavaly Szentendrén elütött KTM-es bukójáról kép aláírva: Ön lesz a következő? felirattal. Miért kell ez? Nekem negatív irányba tereli a gondolataimat. Nem is ő volt a hibás. Mint ahogy a következő táblán a szarvast gázoló motoros roncsai...
NA mi van veled hugyos? Kész van már a moci ?
Miért Te már voltál? Annyira nem volt jó idő , hogy oda fel nézzünk..hóba meg nem volt kedvem..Nem jössz?
Nem nagyon. De lehet nem is baj. Vicc összegér eladni, sok értelme nemlenne. Legalább 3 éves a guma rajta, de inkább 4 sztem. Ha már kikavarodok pályára, ami legutobb GOGO1 volt, akko legyen má jó
Nektek jó motorozást!
Jövő héten kezdjük összepakolni a motort, tnap jöttek meg az alkatrészek!
Ja, ja idén 2x voltam arra Egomi utak miatt, de csak óvatosba, fent az erdőben még hó volt.
Kitettek ijesztegető táblákat pl.: a tavaly Szentendrén elütött KTM-es bukójáról kép aláírva: Ön lesz a következő? felirattal. Miért kell ez? Nekem negatív irányba tereli a gondolataimat. Nem is ő volt a hibás. Mint ahogy a következő táblán a szarvast gázoló motoros roncsai...
Ezt milyen fényképezövel csináltad?
Vagy a fény viszonyok nem voltak tul jok
Délután megyünk..bár Én most is megyek be a városba 11 fele...
Valakinek esetleg kedve van szóljon jöhet...
Miért Te már voltál? Annyira nem volt jó idő , hogy oda fel nézzünk..hóba meg nem volt kedvem..Nem jössz?
Vigyázzatok, mert jópár helyen hatalmas kátyúk keletkeztek a télen!
Kelly hősei
A hátsók: 10-12.000.-
Direkt
Hogyér van a slick?