Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okés, köszi szépen, hívni foglak
az tuti... érettségi után nem lesz más dolgunk...
ma meg tényleg egész soká jött ki az öreg... kb fél óráig bírta, hogy ne szóljon be
elhanyagoltnak elhanyagolt de nem nagyon van jobb és most nem 3 kört tudtunk csak menni
majd megyünk Sk-ba mi is jól mondom Feri?
303314688 ha ezt szerezted akkor ezen elérsz.
Hívjál bátran,megbeszéljük,mondjuk holnap délelőtt
azt tudom ott max 3 kört lehet menni és már jön is a sheriff
a pálya is elég elhanyagolt már nem ? Tönkre van menve teljesen
hy! mi is mentünk ma egy kört, azthiszem egész komolyra sikerült a délután...kicsit megbolygattuk győrt.

megszereztem a számod Smhooligan, már nagyon érik egy másik hátsógumi, ha hét közben felhívlak hétvégén el tudom hozni? vagy esetleg fel is raknád? meg mennyibe fog kb kerülni?
aham értem

mi likócson eszetlenkedtünk de persze jött a vénember telefonnal a kezében
Helló Srácok! Eladó éppen kipróbált,de crossba be nem vált RACETECH40.-es rugó Showaba való túl poha nekem
nem volt betervezve,mert a pannonia ringre mentünk reggel,csak ott nem nekünk lett szervezve a KTM party
aztán kimentünk sk-ba 20 euro volt
dunaszerdahely?

miért nem szoltál?

mennyi pénzz?
nekem is megvolt az idei első pályanap,meg az idei első esés is
Gyanus vagy te nekem!
azt hiszem többet nem kérek kihagyhatatlan filmeket

Gyalog galoptol asszem megálltam a növésben és agyilag úgy 10 évet vissza fejlődtem
Lukító!
Holnap mentek Visontára? Bár nem mond valami jó időt
Én ma elkeveredtem Kakucsra...
Nagyon fasza dolog ez a gumimelegítő, ma teszteltem először. Melegen ajánlom! (hahaha.... pffff )
Nah megyek, iszom "pár" üveg sört, nehogy összeszedjek valami vesebajt...
Bridgestone Battlax BT016R 160/60 R17 méretben, Michelin Pilot 12/60-17 méretben eladó...
Ha megtartod még 1-2 évig, utána vevő lennék rá. :D
Amúgy olvastam a teszted és érdekelne, hogy mennyi üo. volt a motorban, mikor felújítottad, mennyit bírt ki a dugó, mik voltak cserélve, azok milyen állapotban voltak a cserekor?
Supermoto csizma eladó. Ha érdekel katt a linkre.
http://www.kepesmotor.hu/super...
Eddig hadi lábon, sehol semmi még, majd tanítlak, bár már ott tartanánk
te hogy állsz a motózással?van valami fejlemény? nekem ha minden igaz jövöhéten már itthon lesz,aztán lehet szerelni.
jó lenne ha idén kicsit megtanítanál veretni neki
Azt hittem az sajátra volt húzva
Hasonlóra, mint ez
Motóztok Superkáim?
És ez a virág száll milyen táblára volt tűzve?
köszi akkor probálkozok :)
Ma délután, v holnap már valszeg hazajönnek, am próbáld meg az Attila számán is ,ami szintén hetvenes és hatszáz a vége .