hy! mi is mentünk ma egy kört, azthiszem egész komolyra sikerült a délután...kicsit megbolygattuk győrt.
megszereztem a számod Smhooligan, már nagyon érik egy másik hátsógumi, ha hét közben felhívlak hétvégén el tudom hozni? vagy esetleg fel is raknád? meg mennyibe fog kb kerülni?
Lukító!
Holnap mentek Visontára? Bár nem mond valami jó időt
Én ma elkeveredtem Kakucsra...
Nagyon fasza dolog ez a gumimelegítő, ma teszteltem először. Melegen ajánlom! (hahaha.... pffff )
Nah megyek, iszom "pár" üveg sört, nehogy összeszedjek valami vesebajt...
Ha megtartod még 1-2 évig, utána vevő lennék rá. :D
Amúgy olvastam a teszted és érdekelne, hogy mennyi üo. volt a motorban, mikor felújítottad, mennyit bírt ki a dugó, mik voltak cserélve, azok milyen állapotban voltak a cserekor?
te hogy állsz a motózással?van valami fejlemény? nekem ha minden igaz jövöhéten már itthon lesz,aztán lehet szerelni.
jó lenne ha idén kicsit megtanítanál veretni neki
ma meg tényleg egész soká jött ki az öreg... kb fél óráig bírta, hogy ne szóljon be
majd megyünk Sk-ba mi is jól mondom Feri?
Hívjál bátran,megbeszéljük,mondjuk holnap délelőtt
a pálya is elég elhanyagolt már nem ? Tönkre van menve teljesen
megszereztem a számod Smhooligan, már nagyon érik egy másik hátsógumi, ha hét közben felhívlak hétvégén el tudom hozni? vagy esetleg fel is raknád? meg mennyibe fog kb kerülni?
mi likócson eszetlenkedtünk de persze jött a vénember telefonnal a kezében
aztán kimentünk sk-ba 20 euro volt
miért nem szoltál?
mennyi pénzz?
Gyalog galoptol asszem megálltam a növésben és agyilag úgy 10 évet vissza fejlődtem
Holnap mentek Visontára? Bár nem mond valami jó időt
Én ma elkeveredtem Kakucsra...
Nagyon fasza dolog ez a gumimelegítő, ma teszteltem először. Melegen ajánlom! (hahaha.... pffff )
Nah megyek, iszom "pár" üveg sört, nehogy összeszedjek valami vesebajt...
Amúgy olvastam a teszted és érdekelne, hogy mennyi üo. volt a motorban, mikor felújítottad, mennyit bírt ki a dugó, mik voltak cserélve, azok milyen állapotban voltak a cserekor?
http://www.kepesmotor.hu/super...
jó lenne ha idén kicsit megtanítanál veretni neki