Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KTM-kereskedésekben biztos, de sztem majdnem bármelyik, motoralkatrésszel foglalkozó üzletben vagy akár autósboltban is (csak tudni kell mit keresel).

Ezzel hondolom Lepence már nem játszik...
Sziasztok!

Szerintetek hol tudok olajszűrőt venni a Berghez?
Bocsi kijavítom magamat, ápr. 1-től 3700.- a motorex teflonos láncsray, de nekem van még régi áron jó pár dobozzal.
aham,letört a csípőlapátom bal oldalt,összecsavarozták...ja meg ma mértük meg a tornásszal,most olyan 1-1.5centivel rövidebb lett bal mint a jobb lábam
wow, az most kezd rémleni hogy olvastam valami törött motorról, de mostanában nem olvasok sokat, csak néha felkapom a fejem. te is megsérültél?
na jó leírom,mert vagy 1milió oldalt kéne elolvasnod visszafele
hát volt egy balesetem, motorhiba miatt, és ezért bevitték, müszaki szakértő vizsgálja.ha minden igaz kitudja deríteni mi volt a baj,de én nem adok rá sok sanszot,úgy összetört. így nagyon tömören ennyi.
Drága 3100.- nálam, és elvileg minden KTM kereskedőnél, ebből még kedvezményt is adok
utannaneztem, 3300 ft ert hozza tudok jutni:) az kiraly
Háj'

Készülget a vas... na milyen?
öhh, ha nem túl hosszú a sztori, elmondod még1x? milyen műszaki vizsgálat?
na most vagyok kurva mérges, a rend őrei meghosszabbították a műszaki vizsgálatát a motoromnak,április 30.ig bent tartják
4 csavar tartja (ha jól emlékszem)
és a légszűrőház tetejét simán le lehet szedni(csavarok tartják) vagy vágni kell... fűrészelni...fúrni faragni?
igen teflonosat!
azt mondod teflonost vegyek?
tényleg Sanya indultál nyáregyházán?jól adta?
az tényleg jó,szerintem a teflonos fajta a legravaszabb
megfogadom a tanacsod
Hívj fel, hogy mikor jársz erre. Megnézhetem, hátha kitalálunk valami okosat.

20/914-7321
vegyél motorex láncsprét. azt nem dobálja le, főleg akkor nem, ha este fújod be és egész éjjel tud "száradni". nekem az vált be a legjobban.
az a halalom nekem is... rohad lancspray osszekur mindent!
fel is hivom az rmc t , mert letezik szaraz lancspray, csak tobb mint 3000 ft egy doboz!

meeg nem kerestem de tutko megtalalom
hát a takarítás az nagyon jól megy
akinek jól megy