Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na még egyszer...

hát most ez bebaszta nálam a kaput
a kerék alapból fekete volt?

itt az én gépem: már nemsokára kész
az sem rossz. ez meg egy nem rossz mix. mixxx
Az én verziómban ezt Bob Marley kérdezi, amikor elfogy a füves cigi :-)
mi az első mondat Jamaicában, amikor elfogy az összes fű?

Mi ez a szar zene?
Ha valakit érdekel használt bőrruha, (horzsolás van rajta) Prexport egyrészes, 54-es, full protektoros. Meg van egy pár Akra dob is, LC4-re, ehhez kérik a gyári dobokat. Egyik sem az enyém, ismerőseimé, nem láttam sem a ruhát, sem a dobokat, telefonszámot tudok adni.
Nekem az egri plázában a biztonsági őr próbált segíteni bejutni a mélygarázsba, mert a sorompó előtti érzékelőnek nem voltam elég súlyos, így nem nyílt fel.
Az más kérdés, hogy annyira csúszott a slick azon a burkolaton, hogy semmi kedvem még egyszer bemenni oda.
Nekem semmi. Véleményem van, azt már elmondtam, volt, akinek nem tetszett, vitatkozni meg nincs kedvem, ahhoz túlságosan kevesen vagyunk, hogy ilyeneken akasszak bajuszt bárkivel.
Amúgy is alig van itt rajtam kívül bajuszos.
Inkább nézd meg a kismotoromat, kész a kerékfestés.
Kedves smhooligan, és Biker1000 megkövetlek benneteket és
igazatok is van de csak poénnak szántam "hülye vicc vót" -Boncz Géza

Javítva ezen a rossz linken megmutatnám más aspektusból
Egyébként nekem tetszik a rasta életfelfogás!
Eddy Grant -et meg nem érheti kritika és mégicsak van motor a klipbe!
te duplán jó ember vagy...civic is ott figyel...nálam is civic és ktm..meg honda logo is... hondás,ktm-es család vagyunk
Szevasztok eSeMesek!
Délután elvitték a motrot!
Kicsit örülök is, kicsit szomoru is vagyok.
Ez van, majd lesz másik egyszer.
aki a supermoto-t szereti, rossz ember nem lehet!
köszönöm,majd felrakom a képeket. egy kicsit fura ez egyébként,nagyon rendesek vagytok,főleg hogy alig ismertek,éppen ezért nem szeretnék visszaélni ezzel.
mamutból konkrétan kibasztak h vegyem át a csukát mert így felsértem a járólapot... bár sztem biztiőre válogatja, inkább átvettem, meg kényelmesebb is a cipő
aha értem. van egy-két motyóm, idomok stb, azokat szívesen adok. ha első sárvédő kell azt semmiképp ne vegyél, mert van vagy 4db és csak nézegetem őket...
Ha kell kipu, azt tudok kölcsönadni amíg nem lesz rá lóvéd!
ha minden jól megy kb 10 nap és végeznek a vizsgálattal,és itthon a motor. hát amit eddig tudok,már az is rengetek,főleg az én fizetésemhez képest most gyűjtöm a pénzt nagyon,remélem elég lesz rá. majd ha ithhon lesz lefotózom és megmutatom.
Valahol mindenkinek az álláspontját meg lehet érteni, ezért kár is újra szóba hozni ezt a témát szerintem.
...
Lacika, már akartam kérdezni, hogy mik mentek tönkre a gépeden? Sokat kell rá költened, hogy rendben legyen?
Hi all!

Van 2 db 4T blokkvédőm KTM-re (EXC, SX, SMR). Ha valakit érdekel jelezze...
zsiráfnak volt baja ezzel,sőt szerinte az olyanok miatt mint Jocó tart itt az ország ahol .
Szia,
Miből jön le neked, hogy bárkinek is baja van ezzel?
Egy újabb rendezvény ami nekünk amatőröknek kedvez...ennyi.

Vagy vitázni szeretnél róla?
Arra meg a rendező nem adott engedélyt! Így várjuk az időpontot, ott leszünk mindannyian, a mi kis supermotós családunk...

Na, és topic motorozás mikor lesz?
Most mi a bajotok ezzel
Amatőr supermotós rendezvény nekünk amatőröknek. Nekem tetszik a kezdeményezés és az ötlet. Monkey style, itt mindenki ilyen komolyan veszi magát
Csak lazán
Jó lett nagyon
hát ez elég bonyolult ,sok minden közrejátszik. két hét múlva már versenyez végre

a motorom hónap végére elvileg itthon van, de ha így haladnak ,ahogy eddig,ez sem biztos. majd szólok jó?
Na jo elnézem azt a kis makitás feliratot. De csak azért mert KIB*SZOTT JOOO LETTTT IIGY ! kegyetlen