Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt csak profi órásmesterek vannak
Csak vicceltem, meg ne sértődjetek ám !
Áááá, hagyjátok! ! ! Itt senki nem ért semmihez !
énis ezt mondom he
vagy már te is a szakkörön vagy?
Értsd már meg , ha teletömte volna gépzsírral a blokkját, még attól se szorulna be a váltója. Lehet, h a leeresztőcsavaron kivül még valami mást is kitekert
Adtam neki még egy kis levegőt, mert sötétre színeződött a kipuff. Csak utána már nem próbáltam, mert miután beszéltünk telefonon, elmentünk krosszozni az RM-mel és quadokkal.
börni papa nem jössz kicsit msnre? lenne egy kérdésem
Így van Z papa órajavító poziciót felvesszük aztán indulhat a meló
Ne bajlódj vele , a Hooligan majd beállitja mindőnkét a go go-n
am sikerült a karburálás?
remélem most éns em mondok hülyeséget, de ha nagyobb a henger akkor nagyobb felületet is kell olajozni...

A másik meg amit most mondott nekem a Vega , hogy maradhatott még itt ott a blokkban olaj és lehet most több van benne.
De én lehet megint csak maradi vagyok, de tuti egy csepp olajjal sem tennék kevesebbet a gépembe az előirtnál, ha meg ilyen váltó baja van, akkor biztos hogy ott valami más a gond, még ha az olajszint csökkentésével el is lehet háritani azt, de szerintem ez csak a probléma elfedése!
igy gondolom
a bergekbe ugyanannyi olaj kellmivel a blokk ugyanaz csak más persely van benne!remélem nem mondtam hülyeséget
áááááá,minek? meg lehet azt csinálni otthon te max ha elszáll a tápja akkor kell a szerelő. Ementem, pápás
Elnézek, remélem jó lesz az idő, de most olvasom, még órát is állítani kell ?!
Nincs jelentősége , mert nem a hengerbe önti ugyse.
A svédblokkostól kezdve a tavalyiig bezáróan mindegyikbe elég a 9deci, de a liter sem árthat meg.
Ugytudom ,h valami seeger-gyürü ki tud mozdulni a hornyából az egyik tengelyen a váltóban és az tud ilyen gebaszt okozni.
el van kűdve szerelőhöz , lehet drágába szerelés ugyhogy lehet új lesz hejette
csá
nya én eltipegek,mer uram gépéről vagyok,ez meg lassú mint a dög. meg amúgy sem tudok ezekhez az olajos dolgokhoz hozzászólni majd msnen írd meg mi lett a beltériddel,megpróbálok rá szerezni valami progit amitől megjavul,ha van hozzá kábeled. további szépeket szijasztok
Semmi , jól elkeni a száját
és akkor a kenéssel mi lesz?
én is ma csak szereltem és szereltem. volt egy olajcsere, a villa előfutását rövidebbre vettem, hogy forduljon bitangul a gépezet.
a tied 550es az övé meg 600
Lehet a sok olaj reteszelte a váltót
Engedd le a felét, és meglesz a háromnégyöthat
ne is mondd.. fefrissítettem az sw-t,meg átírtam a kódot,antennát belőttem,semmi... hát basszus ki volt csúszva egy kábel
hát egy liter az kicsit sok 9deci kell bele nekem legalább is de attol még nem szabadna ilyet csinálnia max megeszegetné a fölösleget gyorsan
digiantenna belőve?
25.én születtem,

de valamit majd kitalálunk,
mondjuk lehetnég 6x 10 a huszonharmadikon