Értsd már meg , ha teletömte volna gépzsírral a blokkját, még attól se szorulna be a váltója. Lehet, h a leeresztőcsavaron kivül még valami mást is kitekert
Adtam neki még egy kis levegőt, mert sötétre színeződött a kipuff. Csak utána már nem próbáltam, mert miután beszéltünk telefonon, elmentünk krosszozni az RM-mel és quadokkal.
remélem most éns em mondok hülyeséget, de ha nagyobb a henger akkor nagyobb felületet is kell olajozni...
A másik meg amit most mondott nekem a Vega , hogy maradhatott még itt ott a blokkban olaj és lehet most több van benne.
De én lehet megint csak maradi vagyok, de tuti egy csepp olajjal sem tennék kevesebbet a gépembe az előirtnál, ha meg ilyen váltó baja van, akkor biztos hogy ott valami más a gond, még ha az olajszint csökkentésével el is lehet háritani azt, de szerintem ez csak a probléma elfedése!
igy gondolom
Nincs jelentősége , mert nem a hengerbe önti ugyse.
A svédblokkostól kezdve a tavalyiig bezáróan mindegyikbe elég a 9deci, de a liter sem árthat meg.
Ugytudom ,h valami seeger-gyürü ki tud mozdulni a hornyából az egyik tengelyen a váltóban és az tud ilyen gebaszt okozni.
nya én eltipegek,mer uram gépéről vagyok,ez meg lassú mint a dög. meg amúgy sem tudok ezekhez az olajos dolgokhoz hozzászólni majd msnen írd meg mi lett a beltériddel,megpróbálok rá szerezni valami progit amitől megjavul,ha van hozzá kábeled. további szépeket szijasztok
vagy már te is a szakkörön vagy?
am sikerült a karburálás?
A másik meg amit most mondott nekem a Vega , hogy maradhatott még itt ott a blokkban olaj és lehet most több van benne.
De én lehet megint csak maradi vagyok, de tuti egy csepp olajjal sem tennék kevesebbet a gépembe az előirtnál, ha meg ilyen váltó baja van, akkor biztos hogy ott valami más a gond, még ha az olajszint csökkentésével el is lehet háritani azt, de szerintem ez csak a probléma elfedése!
igy gondolom
A svédblokkostól kezdve a tavalyiig bezáróan mindegyikbe elég a 9deci, de a liter sem árthat meg.
Ugytudom ,h valami seeger-gyürü ki tud mozdulni a hornyából az egyik tengelyen a váltóban és az tud ilyen gebaszt okozni.
csá
Engedd le a felét, és meglesz a háromnégyöthat
de valamit majd kitalálunk,
mondjuk lehetnég 6x 10 a huszonharmadikon