Viszek majd ezer akksit aztán lesz kamerázás ezerrel
Alázni nem ér + Nem ismerjük a pályát....
Na jól van majd felvezettsz és tanulunk
Várom már remélem zsír lesz...
Sokan leszünk? Kik jönnek sztd?
Nemtom még kitaláljuk de a pálya gyorsabb gondolom azon akkor de passz teljesen mindegy nekem....
Rooftop a 3-asról jobbra kell befordulni a bekötőutra mert eccer voltam arra csak akkor a crosspályán. De láttam jobbra valami gokart felirat táblát..azaz?
egyszerű a képlet!szolidaritási alapon meg lehet oldani a dolgot. oda úton a 3ból 2 motor autóban, egy lábon. visszafelé is de más felállásban! na ki a kiráááály?
Na ugy nézki jön egy haverom...elvileg minden ok lezsíroztam megyünk visontára Csak legyen jó idő..
Sickdog gyere csak király lenne !
Ha esetleg valaki akar jönni szóljon..Mi Bp-ről indulunk....
PEACE!
SMC FOR EVER !
uuu, megnéztem a légi képet, és gyors elméletben végig mentem a pályán. Még a hideg is kirázott, végig brümmögtem
Egyenesbe koppgáz, kanyar vissza nagyiv, oldalra kinéz, oo elbasztam az ivet, nembaj kövi jolesz brrrr...pukkpukk egyet vissza, gáz, kisiv, meglesz .. áá megelöztek küvülröl
Előzőleg amikor voltunk(dettó szakadó esőben egész nap) akkor tényleg egy másik forma volt ott, az kijelentette, hogy nem vagyunk normálisak, de a továbbiakban nem érdekelte mit művelünk.
Egyébként meg nyilván nem sarazza össze az ember szándékosan a pályát, mert a következő körben eseglet maga esik szájra a sáron, meg egyébként sem.
Velünk viszont körbesétáltatta a pályát a jóember, amikor szakadó esőben ottvoltunk, nehogy összesarazzuk a pályáját, zakózás után.
Körbetoltuk, megkérdeztük lemoshatjuk e a sarat a slaggjával, közölte, hogy ez nem motormosó.
Akkor megkérdeztük hogy mehetünk fel újra, arra azt mondta az nem az ő dolga, de sárosan sehogy.
Aranyos egy ember a tulaj...
Az a konstrukció tetszett volna neki a leg jobban, ha fizetés után egyből hazamegyünk:)
egyetlen egy kötelező dolog van: bukósisak! a többi védő csak ajánlott, a csavarok rögzítése és a túlfolyó megléte ismeretlen fogalom ezena pályán, egy átlagos pályanapon!
www.gokartland.hu minden infót megtalálsz a pályáról. sanya azt mondta, hogy aki ott megtanul motorozni, az mindenhol tud! nagyon technikás pálya, versenyezni elég szűk, de edzeni tökéletes. nem nagy a tempó, ezért jóval kissebb a lehetősége a nagysebességű bukásnak, mint más pályákon. hossza 1017méter, az én legjobb köridőm 57.7mp, ebből is látszik, hogy fogott a pálya. mind2 irányba használható, így nem kopik félre a gumi, és mind2 irányba megtanulsz minden kanyart.
én szerintem olyan 12-13körül leszek ,kint, ha jó idő lesz. az árak: egésznap 6000, félnap 3000. 12-től félnapi jegy váltása lehetséges.
Luki, pár infot mondanál Visontáról?Árak, ilyesmi?Mikor mentek vasárnap?Cimbora nyaggat, h menjünk Kiállításra, de úgyis útba esik, több kedvem lenne inkább gurulni egyet, mint tömegnyomorkodni...inkább kidobatnám magam Visontánál...
Alázni nem ér +
Na jól van majd felvezettsz és tanulunk
Várom már remélem zsír lesz...
Sokan leszünk? Kik jönnek sztd?
Rooftop a 3-asról jobbra kell befordulni a bekötőutra mert eccer voltam arra csak akkor a crosspályán. De láttam jobbra valami gokart felirat táblát..azaz?
Fél 12 kor jó lenne elindulni. Hozzátessem rajtam nem múlik
Ha tudsz gyere valamivel....
Sickdog gyere csak király lenne !
Ha esetleg valaki akar jönni szóljon..Mi Bp-ről indulunk....
PEACE!
SMC FOR EVER !
tőlem mehetünk, de én csak kocsival vagyok hajlandó menni!
próbálok intézni... ha vmi fejlemény van megcsöröglek
Egyenesbe koppgáz, kanyar vissza nagyiv, oldalra kinéz, oo elbasztam az ivet, nembaj kövi jolesz brrrr...pukkpukk egyet vissza, gáz, kisiv, meglesz .. áá megelöztek küvülröl
Egyébként meg nyilván nem sarazza össze az ember szándékosan a pályát, mert a következő körben eseglet maga esik szájra a sáron, meg egyébként sem.
Körbetoltuk, megkérdeztük lemoshatjuk e a sarat a slaggjával, közölte, hogy ez nem motormosó.
Akkor megkérdeztük hogy mehetünk fel újra, arra azt mondta az nem az ő dolga, de sárosan sehogy.
Aranyos egy ember a tulaj...
Az a konstrukció tetszett volna neki a leg jobban, ha fizetés után egyből hazamegyünk:)
én szerintem olyan 12-13körül leszek ,kint, ha jó idő lesz. az árak: egésznap 6000, félnap 3000. 12-től félnapi jegy váltása lehetséges.