Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helo nekem 1 keeway xray tipusú motorom van szeretném tuningolni csak nemtom h hogy induljak el vagy h hol lehet hozzá cuccokat szerezni ,ha tudtok vmit légyszi írjatok
OK
ha sikerül megszerezne elárulom papa
honnan és mennyiért?
alpinát
és akkor most mit veszel
január első hetében rendeltem kint ausztriában mult héten azt mondták nem szállitható,de egész addig hetente hitegettek
már akkor sem venném meg ott ha megjönne
senki nem gondolta volna!
nem gondoltam volna hogy ilyen problémás dolog a kerékvásár
ideje lenne venni valamit nem?
nincsenek kerekeim
ha jó idő lesz, gyere le! megígérem, hogy nagyn jól fogod érezni magadat!amugy is lent vagy nagyon gyorsan!max 75km
Vazzeg mekkor luzer mindenki...lehet bepipulok az lemegyek egyedül...havernak nincs kedve jönni
Mind1 péntekig sztm kitalálom ,csak egyedül nem sok kedvem van elindulni...na addig lehet beszervezek valakit aztán szólok...remélem az idő is jó lesz!
Én most indulok Most beszélek haverral ..ugy néz ki nem megyek Tihanyba ugyhogy megbeszélem haverra nincs e kedve vasárnap visontázni...
Legalább lesz kit aláznotok ha megyünk
Helo, 120-130, az ujnak a feléért. Amugy karcmentes.
meg van az eredetvizsga papír!
én mára már motoroztam, aki még nem az puhány!
Hali
Mennyit kérsz érte,milyen állapotban van?
Köszi
Abban bizom ha kimegyek, jol sikerül, és 10ilyennel jövök haza
Hát ha soha nem jössz haza, akkor tényleg nincs értelme.
Ha európában maradnék, és néha tervezem a hazautat mondjuk hármhavonta 1 hét itthon...hát nemtudom...azért lehet meghagynám...Igen a másik meg az indóló tőke...így megint más a helyzet...na mind1. Sok sikert!
Annak sincs értelme h itt álljon utánna meg. Föleg h kell némi indulo péz is, sajna.
azér csodálkoztam mi van veled
Nekem is eszembe jutott már, hogy külföldre menjek, de az nem hogy eladjam a szerelmemet! Gondolom dolgozni vagy ilyesmi...a szivem szakadna meg ha bele is gondolok, hegy nincs többé KTM-em :S
azért kérd...főleg,h az idomon a KTM logo.......hülye azért nem vagyok
Nem akarom nagyon elkiabálni de külföldre szeretnék menni.