Első vagy hátsó féklámpa-kapcsoló kellett?
Csak mert az elsőt én nyáron mintegy 500 Ft-ból oldottam meg (gyári 10e lett volna) és még van egy ugyanolyan itthon (tartalék)...
Ha mindenki ráér (akinél tárolom a motorkát) és a fenti erők is úgy akarják, akkor hétvégén hozom el a gépsárkányt!
Megrendeltem hozzá a féklámpa kapcsolót( 17 pénz ) is, jövő héten megjön elvileg. Nézek index-et meg tükröket, aztán indulhat a szezon! Végre, el sem hiszem!
Engedjétek meg, hogy bemutassam Büszkeségem és Boldogságom!
Bocs Anita nem bántásnak szántam.
Csak mert az elsőt én nyáron mintegy 500 Ft-ból oldottam meg (gyári 10e lett volna) és még van egy ugyanolyan itthon (tartalék)...
Vasárnap progim van, meg most beszéltem a sráccal akinél a moto van és nem tudja előre hogyan dolgozik a hétvégén, csak tőle függ mikor tudom elhozni.
Ha mindenki ráér (akinél tárolom a motorkát) és a fenti erők is úgy akarják, akkor hétvégén hozom el a gépsárkányt!
Megrendeltem hozzá a féklámpa kapcsolót( 17 pénz ) is, jövő héten megjön elvileg. Nézek index-et meg tükröket, aztán indulhat a szezon! Végre, el sem hiszem!
hétvégén találkozok vele ismét és ha működik,akkor majd még kérdezek párat...elindítással kapcsolatban
még1xkösz!