Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez is "gyári" (Marquardt), csak nem a KTM-től vettem, hanem egy elektronikai cuccokat forgalmazó cégtől...
Én csak örülni tudok neki, ha mindig mindent szakszervizre kéne bíznom, maximum egy MZ-t tudnék fenntartani...
De aranyos. Nem lehet elég korán kezdeni
Első, de én mindent (alkatrész) gyáriba fogok megvenni a motorkára.
Hello Mindenkinek!

Engedjétek meg, hogy bemutassam Büszkeségem és Boldogságom!
Az néha jó néha nem
Hát ja...sufnituningban nagyon ott vagyok
Így jár az aki nem tud kérdezni
Bocs Anita nem bántásnak szántam.
Első vagy hátsó féklámpa-kapcsoló kellett?
Csak mert az elsőt én nyáron mintegy 500 Ft-ból oldottam meg (gyári 10e lett volna) és még van egy ugyanolyan itthon (tartalék)...
Utólag én is köszönöm, kedves vagy.
Sanya!megjött az ajándék, köszönöm szépen!

Vasárnap progim van, meg most beszéltem a sráccal akinél a moto van és nem tudja előre hogyan dolgozik a hétvégén, csak tőle függ mikor tudom elhozni.
hagyjad már azt az idomozást/matricázást a fenébe! attól nem leszel gyorsabb! inkább gyere lefelé visontára!
15.-én kint leszek a kiállításon, mint és ezerrel osztogatom a szórólapokat.
Még nem. Egyenlőre legyen nálam, jöjjön meg hozzá minden, meg felszerelve, csak azután jön a matricázás. Az idomszett 30ezer hozzá.
akkor 15dikén mehet is egy visontázás?
pink lett már a gép?
Szép napot srácok!

Ha mindenki ráér (akinél tárolom a motorkát) és a fenti erők is úgy akarják, akkor hétvégén hozom el a gépsárkányt!
Megrendeltem hozzá a féklámpa kapcsolót( 17 pénz ) is, jövő héten megjön elvileg. Nézek index-et meg tükröket, aztán indulhat a szezon! Végre, el sem hiszem!
bakker ma büntet a tegnapi motorozás!IZOMLÁÁÁÁÁZ!
köszi mindenkinek a segítséget!
hétvégén találkozok vele ismét és ha működik,akkor majd még kérdezek párat...elindítással kapcsolatban
még1xkösz!
na ma megjön?
moost értem haza a munkábbó, nekem vasárnap , megyek is aludni