Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én Bartha Sanyitól vettem egyet, csak továbbadtam az RMZ-vel. Kérdezzem meg a srácot, aki megvette,h eladja e , mert csak krosszozásra használja?!
Helló.Nekem meg 180/55x17-es kellene vmi jófajta olcsón.Az egyik haveromnak kellene cbr9-re.
laci kaptál lámpát?
felkeltem
Ebben kivételesen egyetértünk a nagyfogyasztású kollégával
Másmilyen olaj miért nem jó

Ismerős tud pl. MOL dynamic moto racing 4t 10w50-t meg Elf XT Eco4T 10W-40-t 2000/liter áron.
Igaz nem vagyok Dani
De ha veszel egy motort szerintem ez alap dolog hogy megnézed a légszűrőt, (én mindenképpen olajat is cserélnék), egy karbitisztítás meg nem nagy kunszt, ha nem is ez a gond akkor is megéri megcsinálni.
Hello Dani!
Na tegnap "vettem" egy 2002-es LC4 640 Prestige-t.
Az a "gondja",hogy nagyon sokat állt a motor(több mint fél éve még csak be se volt indítva) és a srác is nagynehezen tudta csak életre kelteni.és azt is úgy,hogy csak szivatóval,ha visszatolta,vagy gázt húzott akkor leállt.Mondta,hogy 100%benne hogy gyertyacserével megoldódik...há jóvan mondom és végülis úgy elhoztam(mivel látszott rajta,hogy makulátlan...),hogy ha vmi problémája van akkor szó nélkül visszaveszi(mivel nem tudtam kipróbálni).Tegnap még próbálgattam indítani,szivatóval egyet kettőt röffent(járt is pár másodpercig a motor aztán lefulladt)és lemerült az akksi...
ma apu vett bele gyertyát és megpróbálta,azt mondta hogy indulni indul pöccre,de ugyan úgy lefullad utána(szivatóval is)
Szted karburátorpucolás(meg esetleg légszűrő) kell csak neki,vagy lehet itt vmi komolyabb gond is?
Kérlek segíts!
Előre is kösz!
Én is csak azért kerestem , mert lett olyan méretü gumim egy csomó és érdemes volt venni hozzá egy ráfot.
nem vettem, csak nézegettem a dunlop gumi listát, és nem tudtam pontosan, hogy mit rejt a R420-as jelölés!
Nincs mit, vettél 16,5-ös elsőkereket
Én sokáig kerestem , mig a cimborám szerzett 1-et de még kéne ha vóna egy másik.
ÁÁÁÁ dehogy csak a kavinktonom legyen meg
köszönöm
jaja még nem akutt de ha lesz kéne ne feledd
180/55 kéne mi? Most csak néhány darab 190-es van, de rövidesen lesz nagyobb választék.
Csákó Ha lenne metzeler k2 racetec -ed szólj mán kéne hátra
igen
125/80R420-as gumiméretnél a 420 mit jelent? R16,5-es gumma?
segítséget köszi!
thx

Okés! Gondolok Rád is!
ha meglesz az embör akkor engem is érdekelne
Szia!

Még én is próbálkozom. Van egy "ismerős"aki mondta, hogy keressem meg, ha ilyen olajra lesz szükségem, csak elég körülményes megtalálni emberünket.
Szia!

már egy ideje nyomozom hogy hol lehetne olcsóbban beszerezni de eredménytelen volt a kutatásom.

Viszont a linkelt motorpartsnál ha 4L veszel akkor ajándék 1L jár!
Valaki tud ilyen olajat olcsóbban?

ipone
olajat cseréld le. nekem is csinált ilyet amikor már öreg volt.