na gyerekek megjöttem. sikerült néhány sportosabb kört összehoznom. a gumi meglepően jól melegedett és fogott. A pályán rajtam kívűl nem volt motoros. csak gokartosok és driftesek. néhány melegítő kör után próbálgattam feszegetni a határaimat, de a jobb kezem még harmat gyenge. csúsztatni most nagyon könnyű volt, mert csak nem melegedett teljesen a gumi. jobbra továbbra is "jól" megy a dolog, viszont egy balosnál majdnem eldobott a masinéria. sikerült nagyjából 35-40 kört mennem. a láncvezetőt felraktam, de ha Giraffe látta volna, hogy hogy fúrtam ki, biztos eltöri a kezemet vagy agyvérzést kap!
Nem azt mondtam, h én tettem bele, csak hogy itt csinálták a közelben, én még akkor nyálcsorgató kis kancsó voltam...
De annak nem lett a váza is átalakítva?Hogy ment akkor bele vissza a gyári Bombi blokk?
Asszem a hűtőjével baszakodtak anno, hagyták a bombi gyári hűtőit először, kevés volt a CBR-nek, és megsütötték picit a gyűrűket...
Nah akkor te tudsz nekem segíteni apraszaki?
A blokkot beleteszem az tuti csak a 4x4 nem biztos még.Jó lenne pár fotó a távtartókról meg ilyenek.Sőőt az oltári lenne
A "Félelmetesen gyors reakcióidőmnek hála" után képzelj oda egy ilyet:
Vagy egy ilyet:
Ugyanis az egy poén volt!Ha nem jött le neked, akkor boccs!
De máskor írd inkább nyugodtan:Ne futtasd mán magad, kisköcsög!Mit szerepelsz itt nekünk?
Ahelyett, h belekötsz a technikai analfabétizmusomba...
Egyszer remélem megismerjük egymást , és aztán savazhatsz nyugodtan, ha lesz rá okod.
Szerintem olyan bonyolult, és költséges, és nehéz lenne, hogy a válaszom: NEM!
Volt a superquad kezdetén egy Bomba vázba épített CBR blokk. Nem emlékszem, hogy 600, vagy 1000 volt, de semmi értelme nem volt. Amire elkezdett gyorsítani, addig a többiek már árkon-bokron túl voltak, sokkal nagyobb volt a megnövekedett súly miatt a féktávja, és a gátlók sem bírták a terhelést...
Jut eszembe.Giraffe64(nem zárójelben és nagybetűvel).Szval te superquadozol.Összkerékkel szted jobb lenne aszfalton?Mmint biztos jobb lenne, mert terelhetőbb.Amikor ebben CBR600 blokk volt akkor 4-ben még gázra kirakta a seggét.Na de úgy mégis.Szted?
"csattant egy nagyot és az egész hóbelebencot bekapta a hátsó lánckerék, pillanatra megfogta a hátulját, félelmetesen gyors reakcióidőmnek hála sikeresen kikuplungoltam a problémát"... engem az sem zavar, ha te vagy Mick Doohan, csak ne futtasd magad, mert nem vagy te versenyló...
"a hátulja nem biztos, hogy blokkol"
Vaze, és ha igen?Döntsem el a másodperc törtrésze alatt, h kell-e kuplungolni, vagy sem?
Kuplungoltam, oszt kész, megúsztam, nem blokkolt, mér bánt ez téged, ember?
De annak nem lett a váza is átalakítva?Hogy ment akkor bele vissza a gyári Bombi blokk?
Asszem a hűtőjével baszakodtak anno, hagyták a bombi gyári hűtőit először, kevés volt a CBR-nek, és megsütötték picit a gyűrűket...
A blokkot beleteszem az tuti csak a 4x4 nem biztos még.Jó lenne pár fotó a távtartókról meg ilyenek.Sőőt az oltári lenne
Vagy egy ilyet:
Ugyanis az egy poén volt!Ha nem jött le neked, akkor boccs!
De máskor írd inkább nyugodtan:Ne futtasd mán magad, kisköcsög!Mit szerepelsz itt nekünk?
Ahelyett, h belekötsz a technikai analfabétizmusomba...
Egyszer remélem megismerjük egymást , és aztán savazhatsz nyugodtan, ha lesz rá okod.
Akkor azt mondod nem jobb úgy, de bohóckodni jó.ennyi
Volt a superquad kezdetén egy Bomba vázba épített CBR blokk. Nem emlékszem, hogy 600, vagy 1000 volt, de semmi értelme nem volt. Amire elkezdett gyorsítani, addig a többiek már árkon-bokron túl voltak, sokkal nagyobb volt a megnövekedett súly miatt a féktávja, és a gátlók sem bírták a terhelést...
Vaze, és ha igen?Döntsem el a másodperc törtrésze alatt, h kell-e kuplungolni, vagy sem?
Kuplungoltam, oszt kész, megúsztam, nem blokkolt, mér bánt ez téged, ember?
megvalósítottam a lehetetlent