Hi,
Szívesen megtanítalak, de időm az nem sok. A múltkori gyorstalpaló nem volt eredményes?
Most nagyon meg kell nyomnom a munkát sajnos.
Remélem májusban már lesz alkalom motorozni is.
jóreggelt.
Attila,ha lesz egy kis szabadidőd,valamelyik hétvégén, nem lenne kedved tanítani fényképezni?nem valami jó képeket csinálok sajnos,meg nem értek a beállításokhoz még mindig.
Ok hagyom magam meggyőzni. Viszont én szeretem a korai érésű szőlőborokat. A medina érdekesen fűszeres, kicsit vaníliás beütésű...nekem nagyon bejött.
De, ha egy jó vaddisznó pörköltet összehozol, az Eger rallye másnapjára, akkor ihatunk testesebb vöröseket is!
mi pénz ez a láncvezető dolog? Van az enyémre is? jól jönne. De ez csak felül tartja a láncot,alul mi a helyzet vele? vagy ott már nem leng ki?(mert nekem alul marcangolja a felnit)
Na Biker Komám, te ennél azért jobbat érdemelsz... Ha legközelebb itt jársz, akkor szólj, és akkor nem ilyen sza*októl ba*ol majd be, mint a medina...
Elmegyünk Tóth Pistához, na az minőségi vörösbor, amit ott iszol. Medina...
Nem, nálunk egyszerűen annyi a meló hogy nem bírjuk...megyünk látsától mikulásig mint a zállat...ha két helyen volnék egyszerre sokszor még az is kevés volna...ezért mondom hogy ez még a szerencsésebb verzió...
hát sajna nem volt túl eredményes,mert mindig homályos,vagy sötét lesz a kép. eddig ez a legjobb amit tudtam csinálni:
Szívesen megtanítalak, de időm az nem sok. A múltkori gyorstalpaló nem volt eredményes?
Most nagyon meg kell nyomnom a munkát sajnos.
Remélem májusban már lesz alkalom motorozni is.
Attila,ha lesz egy kis szabadidőd,valamelyik hétvégén, nem lenne kedved tanítani fényképezni?nem valami jó képeket csinálok sajnos,meg nem értek a beállításokhoz még mindig.
Van a tiédre is persze. 75 € az ára.
De, ha egy jó vaddisznó pörköltet összehozol, az Eger rallye másnapjára, akkor ihatunk testesebb vöröseket is!
Elmegyünk Tóth Pistához, na az minőségi vörösbor, amit ott iszol. Medina...