Csak az a bajnokság értékelhető az évad végén, amely legalább 4 értékelhető versenyből áll, és az összesítésben legalább 7 versenyző szerepel. Egy verseny akkor tekinthető értékelhetőnek, ha azon legalább 6 versenyző megszerezte a rajthoz állás jogát.
A Supermoto Országos Bajnokságok és Kupák versenyein indulhatnak D licences versenyzők, részvételük az adott kategória indulói létszámába beszámít, de bajnoki pontot nem kapnak.
Nem, 2008-as. A 2009-es kiírást még nem lehet letölteni, nem találtam rá sehol! Egy ismerősöm indult tavaly Kakucson Amatőr kategóriában és tőle sem kértek semmit. Napi licenc + nevezési díj.
Gondoljátok, hogy úgy elindulnék, hogy nem készülök fel?
Lehet, hogy nőből vagyok, de azért értek valamennyit a motohoz. 2001 óta járok sm versenyekre, akarva-akaratlanul is rám ragadt valami a koszon kívül.
Itt nem írnak semmit erről a "vizsgáról":
A Magyar Köztársaság és a MAMS SUPERMOTO Bajnokságainak kiírása
Csak az a bajnokság értékelhető az évad végén, amely legalább 4 értékelhető versenyből áll, és az összesítésben legalább 7 versenyző szerepel. Egy verseny akkor tekinthető értékelhetőnek, ha azon legalább 6 versenyző megszerezte a rajthoz állás jogát.
A Supermoto Országos Bajnokságok és Kupák versenyein indulhatnak D licences versenyzők, részvételük az adott kategória indulói létszámába beszámít, de bajnoki pontot nem kapnak.
Azt mondta nekünk, hogy lehet 2009-be is jönne ...
Komolyan mondom, ha nem kellene dolgoznom holnap, akkor nyugodt szívvel elmennék megírni azt a szart!
Sorry, hogy beszélgettünk...
Nem dicsértek meg túlzottan...
Nem kéne...sztem nem értékelnék túlzottan idebent ha munkaidő vége előtt 2 órával fognám magam és elhúznék...
De nálad a pont! Nem kéne már elmenni a borbélyhoz helyett, neked csajozni....
"Rohadt világban rohadt a törvény
Magával ránt mint egy gyilkos örvény"
Tudom, menjek inkább csajozni, ne negatív-kodjak itt...
"Ha motorkán mész, legyen nálad hajtási
Ne száguldjá' nem vagy te Talmácsi"
http://www.youtube.com/watch?v...
Lehet, hogy nőből vagyok, de azért értek valamennyit a motohoz. 2001 óta járok sm versenyekre, akarva-akaratlanul is rám ragadt valami a koszon kívül.
Itt nem írnak semmit erről a "vizsgáról":
A Magyar Köztársaság és a MAMS SUPERMOTO Bajnokságainak kiírása