Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Luki köszi a gyors postázást! Megkaptam mindent a Go Go póló király, a fox felső nagyon tuti és a matricákat is köszönöm
Egyik volt kollégámnak autóra nem, de BMP-re volt jogsija
Sziasztok srácok
máshogy nem is tudok,mert olyan fél-1 percnél tovább meg se tudok állni a lábamon,elájulnék.kevés avérem,sokat vesztettem a mütétnél. vannak egyéb problémáim is,de azok nem ilyen jelentösek,egyenlöre.
remélem nyár közepére az enyém is így fog kinézni
Csak okosan
föleg ez egy elég nehéz kanyar,egy enya jobb után sikán,majd egy eröteljes 90 fokos a folyosó.figyelni kell a féktávon:D
Csak lájtossan azzal a szpiddel meg a racingolással, mer' ha benézed a vaságy meg az éjjeliszekrény közti kanyart, majd szegelhetnek a sebészek +int .
egyenlöre röhögok rajtuk,föleg a no speed limiten-mert kb fél perc egyhelyben állástol elszédülök:D
Profi...!
Az SC-k kipufogójában gyárilag sincs benne ez a középső dob (ha rosszul tudom, majd Petya majd úgyis kijavít )

Most megyek, letesztelem muter új palacsintasütőjét
Szvsz felejtős a dolog (hacsak nem lehet teljesen egyenes lapokkal megoldani a dolgot), 1 db miatt szerszámot gyártani nagyon sok pénzbe+időbe kerül...
Nyugodtan kihagyhatod azt a dobozt. Csináltunk egy 625 SC-t supermotora, és LeoVince dobot tettünk rá, és ott is felesleges lett, és kihagytuk. A lángfogó rész a gyári dob utolsó harmadában helyezkedik el...
Enyémet ha nem viszik el akkor viheted. Az is dobozával együtt minden kacattal, karcmentesen van.
azert az joval narazibb ar
Aludjáá!
Amúgy erre hajtasz:
na mindenki bezizzent?
azaz

nadrág ügyben van valami?
elég lenne egy név hogy milyet keressek
ez az a GD aki állandóan a motorozó nőknél dekkol?
na cakát all ...vísícccsá vagy síkicccsá, jövök szúrni
Ezt a GD gyereket zaklasd, állítólag karbont eszik reggel este...vagy van még a Szilágyi Zoli aki azt is szarik ha kell
igen ez igy van.épp meg vagyok akadva egy dologgal.dobom le a régi kipu rendszert mert van helyére Yoshi és a hátsó dob rövid.ezáltal a felfogatási pontom jóval előrébb kell legyen.carbon anyagból szeretném megcsináltatni a tartót.de hun?