SMR? Hogyan van feltéve? Luki motorja ez ugye? Van képed a kipufogóról? Kíváncsi lettem hogy van az SMR rendszer feltéve rá.
A LeoVince dobokkal kapcsolatban csak annyit még, hogy nem igazán jó összehasonlítási alap egy Akrával szemben, mert az egyik legolcsóbb a Leo a piacon. Az Akra meg mint tudjuk...
Na hát ezt mondtam én is, hogy bazi sokat kér érte. De nem veszítesz sokat ha rákérdezel, sosem lehet tudni hátha már rájött a srác. Mondjuk nem olyannak tűnt amikor én érdeklődtem nála...
Ebayon is elég húzósan mennek ezek a cuccok, de szerintem 6-700Juróból meglehet. Olcsóbban nemigen esetleg ha esztétikailag nem 100%.
nem eonos csak villanyszerelö meg automatizálási technikus meg biztonságtechnikus meg klimát is csinálunk meg mindent amiböl pénz van amugy villamosmérnökire járok közbe még
80 rongyért van szimpla használt akra rendszer, ( jó nem a duplacsövű) de 250 nagyon sok érte, akkor inkább rendelek egyet ebayről, utánna is nézek h mennyi
pályára slicket veszek ez utcára jo lesz ingyen volt:Dmajd ugyis szolni akartam h ha mész majd a pancsira szolj mert tavasszal majd énis akarok menni!és megbeszélhetjük közbe az eonos dolgokat!CSornárol ismersz vmit?
A LeoVince dobokkal kapcsolatban csak annyit még, hogy nem igazán jó összehasonlítási alap egy Akrával szemben, mert az egyik legolcsóbb a Leo a piacon. Az Akra meg mint tudjuk...