Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SMR? Hogyan van feltéve? Luki motorja ez ugye? Van képed a kipufogóról? Kíváncsi lettem hogy van az SMR rendszer feltéve rá.
A LeoVince dobokkal kapcsolatban csak annyit még, hogy nem igazán jó összehasonlítási alap egy Akrával szemben, mert az egyik legolcsóbb a Leo a piacon. Az Akra meg mint tudjuk...
Csá Börni!
Sikerült vmit megtudni arról a Duke-ról?
HÁT IGAZÁBÓL EGy smr rendszer van rajta, tehát csak 2 dob kéne
660 SMC, ezt csak így viszonylatban, h ennyi 2 dob nem a szar fajtából
Most akkor mire is kell?
Na hát ezt mondtam én is, hogy bazi sokat kér érte. De nem veszítesz sokat ha rákérdezel, sosem lehet tudni hátha már rájött a srác. Mondjuk nem olyannak tűnt amikor én érdeklődtem nála...
Ebayon is elég húzósan mennek ezek a cuccok, de szerintem 6-700Juróból meglehet. Olcsóbban nemigen esetleg ha esztétikailag nem 100%.
EGY SLIP ON DOB 250 dollár exc re, nem hiszem h sokkal drágább lenne smc re
énis de inkább arcrol sokat melozunk együtt föleg nyáron sok földkábeles eonos lepasszolt melo van
jaaaa,mert a csornai csapatból ismerek pár embert.
nem eonos csak villanyszerelö meg automatizálási technikus meg biztonságtechnikus meg klimát is csinálunk meg mindent amiböl pénz van amugy villamosmérnökire járok közbe még
80 rongyért van szimpla használt akra rendszer, ( jó nem a duplacsövű) de 250 nagyon sok érte, akkor inkább rendelek egyet ebayről, utánna is nézek h mennyi
csak nem kolléga vagy?
pályára slicket veszek ez utcára jo lesz ingyen volt:Dmajd ugyis szolni akartam h ha mész majd a pancsira szolj mert tavasszal majd énis akarok menni!és megbeszélhetjük közbe az eonos dolgokat!CSornárol ismersz vmit?
de azzal a hátsógumival ne menj pályára .....ja meg azzal az elsővel se
Hm hm na látom ráflasheltél a karbonra te is...
Jó vagdosát
ügyesen
No akkor elkÉrnÉm a tel.szÁmÁt.köszi
alakula molekula
hát neten nem nagyon találsz...
1-es le a többit felfelé
Komplett rendszer és 250et kér érte.
CSa!Nem tudtok valami supermoto oktato videot a neten!megnézném h is kell ezt csinálni mert nem találok semmi sulis videot! és mindjárt kész a gép
Jóestét
Ö mennyit kér érte?
Rendszer vagy csak dobok?
Nekem van.