Ennek semmi köze ahhoz...mutass olyan embert a prestige-be, open-be, aki tisztán támogatott versenyző, és nem 'üzleti' kapcsolat? Te ott votál mikor megállapodtak?
azzal viszont egyet értek, hogy minden sportban, legfőképpen technikai sportban ott vannak a betokosodott, öreg "nagymenők" akiknek a teljesítménye meg sem közelíti a fiatalabb nemzedékét és mégis kirobbanthatatlanok bizonyos helyekről. itthon a prestige kategóriában nem 1-2 ilyen ember van. sőtt ugyebár van olyan is, aki prestige osztályból visszament open-ban, mert ugyebár cikik volt leghátul kullogni. persze a szponzoráció töretlen! Magyarország!
Luki! Azért a mai világban, főleg magyarországon, nagyjából köszönő viszonyban sincs a sporttámogatás a teljesítménnyel...amit te leírtál, az egy ideális modell lenne, ami egyátalán nem is működik...1988 óta csinálom, és azóta folyamatosan hallani a sporttörvény bevezetéséről az adózás kapcsán, de valahogy sosem akar megszületni...
Szeva!
Neked volt 1.generáció("620-as")Duke-od?(felhasználón
evedből ítélve...)Az mennyiben különbözik a 640-estől(kinézetét leszámítva)?
Véleményed szerint melyik masina a jobb?
Kösz!
Akkor ez az akkori 'főkereskedés' bűne lehet...a történet szempontjából végül is mindegy, én is csak a lángfogó része miatt írtam...mármint, hogy az nem az... A páleszból meg nem kihagyni engemet sem...
Atys!
Megbeszéltük, hogy ráér a dolog, ne parázz! Intézd a dolgaidat nyugodtan pár évet itt hevert a "hardver" a polcomon, hát pár hónap még belefér!
Azért remélem motorozni több időd lesz és az én terveim is megvalósulnak így tudunk Kecsón (is) párszor menni! Csabit meg átcsábítjuk (ha más nem a pálesszel ) és visszatér a supermotohoz! Bár elég negatív volt amikor utoljára dumáltunk...
Szevasz Giraffe!
Hát ez esetben azt kell mondanom, hogy ahol vette Gyula (gondolom róla van szó) a motort, ott lecserélték a Z-csövet még mielőtt átvette a motort. Jó pénzért el lehetett adni a sima Z-csövet, az új ára 30eFt körül volt. Az összes SC ezzel jött ki ősidőktől.
Mielőtt a GD nyeregben érezné magát, hozzátenném, hogy egy a magyarországon vásárolt, 0 kilométeres 625 SC-ről beszélek, amiben volt a 'Z' csőben dob...na, akkor most ilyenkor mi van? Patt-helyzet...
Szia,
Örömmel olvasom, hogy milyen terveid vannak erre a szezonra!
Kifejezetten örülök ennek!
OFF:
(sajnos még nem volt alkalmam beépíteni a hardvert, ne haragudj)
ON:
Ha Duke barátunkat is rábeszélnéd, hogy több napot töltsön a pályák szélén...hát, tuti meginnánk az összes törköly cuccost..
KÖSZI!
Fiatal vagy még, majd rájössz mi a jó! Amúgy meg nem kóstolni személyes sértés!
No de az is igaz, hogy nem erőszak a disznótor! Mindenki a maga szerencséjének a pogácsa...vagymi!
Azért úgy érzékeltem az utóbbi párezer hozzászólás jó részéből és az azokhoz csatolt képekből, hogy van igény a szeszesitalra. Teccik is a társaság!
sok szeretettel várunk! el kell hogyy keserítselek, de én nem iszom töményet, de még mást is keveset és ritkán. de a többiek biztosan örülni fognak neki, ha lesz pia utánpótlás.
Dehhhogy akarok! Sunyin meghúzódok a háttérben és ha kell/lehet okoskodni, jövök!
Komoly(abb)ra fordítva a szót remélem idén már lesz időm a motoros rendezvényeken is ott lenni aktív résztvevőként és nem mellékesen megismerni a bandát!
Jó törkölyöm van, nyugi!
észre sem vettem hogy kimaradt a hirdetésből....
Neked volt 1.generáció("620-as")Duke-od?(felhasználón
evedből ítélve...)Az mennyiben különbözik a 640-estől(kinézetét leszámítva)?
Véleményed szerint melyik masina a jobb?
Kösz!
Megbeszéltük, hogy ráér a dolog, ne parázz! Intézd a dolgaidat nyugodtan pár évet itt hevert a "hardver" a polcomon, hát pár hónap még belefér!
Azért remélem motorozni több időd lesz és az én terveim is megvalósulnak így tudunk Kecsón (is) párszor menni! Csabit meg átcsábítjuk (ha más nem a pálesszel
Hát ez esetben azt kell mondanom, hogy ahol vette Gyula (gondolom róla van szó) a motort, ott lecserélték a Z-csövet még mielőtt átvette a motort. Jó pénzért el lehetett adni a sima Z-csövet, az új ára 30eFt körül volt. Az összes SC ezzel jött ki ősidőktől.
Köszönjük magyarország!
Persze!Az opel gyár volt olyan rendes és legyártotta az autónkat és így elmehettem
Örömmel olvasom, hogy milyen terveid vannak erre a szezonra!
Kifejezetten örülök ennek!
OFF:
(sajnos még nem volt alkalmam beépíteni a hardvert, ne haragudj)
ON:
Ha Duke barátunkat is rábeszélnéd, hogy több napot töltsön a pályák szélén...hát, tuti meginnánk az összes törköly cuccost..
Fiatal vagy még, majd rájössz mi a jó!
No de az is igaz, hogy nem erőszak a disznótor! Mindenki a maga szerencséjének a pogácsa...vagymi!
Azért úgy érzékeltem az utóbbi párezer hozzászólás jó részéből és az azokhoz csatolt képekből, hogy van igény a szeszesitalra. Teccik is a társaság!
Komoly(abb)ra fordítva a szót remélem idén már lesz időm a motoros rendezvényeken is ott lenni aktív résztvevőként és nem mellékesen megismerni a bandát!
Jó törkölyöm van, nyugi!
Tetszik az edzőtábor 5let!