Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennek semmi köze ahhoz...mutass olyan embert a prestige-be, open-be, aki tisztán támogatott versenyző, és nem 'üzleti' kapcsolat? Te ott votál mikor megállapodtak?
állat vagyok

észre sem vettem hogy kimaradt a hirdetésből....
azzal viszont egyet értek, hogy minden sportban, legfőképpen technikai sportban ott vannak a betokosodott, öreg "nagymenők" akiknek a teljesítménye meg sem közelíti a fiatalabb nemzedékét és mégis kirobbanthatatlanok bizonyos helyekről. itthon a prestige kategóriában nem 1-2 ilyen ember van. sőtt ugyebár van olyan is, aki prestige osztályból visszament open-ban, mert ugyebár cikik volt leghátul kullogni. persze a szponzoráció töretlen! Magyarország!
Mi van Csabival? Belefáradt már Ő is
Ez egyértelmű...
igen, ebben igazad van. de azért abban is egyet értesz, hogy nem jár minden megvásárolt motor mellé szponzoráció!
Luki! Azért a mai világban, főleg magyarországon, nagyjából köszönő viszonyban sincs a sporttámogatás a teljesítménnyel...amit te leírtál, az egy ideális modell lenne, ami egyátalán nem is működik...1988 óta csinálom, és azóta folyamatosan hallani a sporttörvény bevezetéséről az adózás kapcsán, de valahogy sosem akar megszületni...
Szeva!
Neked volt 1.generáció("620-as")Duke-od?(felhasználón
evedből ítélve...)Az mennyiben különbözik a 640-estől(kinézetét leszámítva)?
Véleményed szerint melyik masina a jobb?
Kösz!
Akinek van kedve motorozni egyet velÜnk, jÖjjÖn a batthiÁnyira a parlamenttel szembe fent a parkolÓba! 1 Óra utÁn talÁlkozunk!
Akkor ez az akkori 'főkereskedés' bűne lehet...a történet szempontjából végül is mindegy, én is csak a lángfogó része miatt írtam...mármint, hogy az nem az... A páleszból meg nem kihagyni engemet sem...
Atys!
Megbeszéltük, hogy ráér a dolog, ne parázz! Intézd a dolgaidat nyugodtan pár évet itt hevert a "hardver" a polcomon, hát pár hónap még belefér!
Azért remélem motorozni több időd lesz és az én terveim is megvalósulnak így tudunk Kecsón (is) párszor menni! Csabit meg átcsábítjuk (ha más nem a pálesszel ) és visszatér a supermotohoz! Bár elég negatív volt amikor utoljára dumáltunk...
Szevasz Giraffe!
Hát ez esetben azt kell mondanom, hogy ahol vette Gyula (gondolom róla van szó) a motort, ott lecserélték a Z-csövet még mielőtt átvette a motort. Jó pénzért el lehetett adni a sima Z-csövet, az új ára 30eFt körül volt. Az összes SC ezzel jött ki ősidőktől.
Mielőtt a GD nyeregben érezné magát, hozzátenném, hogy egy a magyarországon vásárolt, 0 kilométeres 625 SC-ről beszélek, amiben volt a 'Z' csőben dob...na, akkor most ilyenkor mi van? Patt-helyzet...
Na ez kell nekünk, cigány rendörök....
Köszönjük magyarország!

abban a kamionban természetesen nem csak az ő motorja volt
én nem akartam összekeverni
Helló!
Persze!Az opel gyár volt olyan rendes és legyártotta az autónkat és így elmehettem
Szia,
Örömmel olvasom, hogy milyen terveid vannak erre a szezonra!
Kifejezetten örülök ennek!
OFF:
(sajnos még nem volt alkalmam beépíteni a hardvert, ne haragudj)

ON:

Ha Duke barátunkat is rábeszélnéd, hogy több napot töltsön a pályák szélén...hát, tuti meginnánk az összes törköly cuccost..
lehet mégsem idomozom át feketére
KÖSZI!
Fiatal vagy még, majd rájössz mi a jó! Amúgy meg nem kóstolni személyes sértés!
No de az is igaz, hogy nem erőszak a disznótor! Mindenki a maga szerencséjének a pogácsa...vagymi!
Azért úgy érzékeltem az utóbbi párezer hozzászólás jó részéből és az azokhoz csatolt képekből, hogy van igény a szeszesitalra. Teccik is a társaság!
sok szeretettel várunk! el kell hogyy keserítselek, de én nem iszom töményet, de még mást is keveset és ritkán. de a többiek biztosan örülni fognak neki, ha lesz pia utánpótlás.
Dehhhogy akarok! Sunyin meghúzódok a háttérben és ha kell/lehet okoskodni, jövök!
Komoly(abb)ra fordítva a szót remélem idén már lesz időm a motoros rendezvényeken is ott lenni aktív résztvevőként és nem mellékesen megismerni a bandát!
Jó törkölyöm van, nyugi!
Én is be
Tetszik az edzőtábor 5let!