én tudom hogy mi a vicc benne...asztem!
Angolban nem igy kell bemutatkozni.. Pl My name is Pöcs Ödön! I'm from Parasztfalva.I have got a crossbike ,what name is KX500..stb
Persze hogy tudom ki az! Mondjuk személyesen még nem találkoztunk (legalábbis nem tudok róla) de Berg fórumon meg telefonon már értekeztünk.
Helló, a nevem Szaniszló Máté. Szeretem a motokrosszt. Most két Husabergem van. 1. Fe501 2. FC600 Smets Replica (limited edition) Husaberg a legjobb motor a világon! A második a MotoTM...ez minden! Csak a Husaberg! Husaberg mindörökké! Igazságot a Husabergnek! Tiszteletet a Husabergnek!"
Noooooooooormális?!?
nem nagyon tudok külön válaszolgatni,csak telefonrol szoktam belépni. neked hogy történt a baleset Huligán?mesélte Luki csak elfelejtettem,nem nagyon maradtak meg a vasárnap ,hétföi dolgok. Laca még nem vagyok otthon,de ha hazaértem biztos sokat megnézek majd. Kato köszi neked is és mindenkinek.6hetig sajnos nem terhelhetem a bal lábam,em lesz egyszerü. a legtöbb bajom a fekvéssel van nem is a fájdalommal,hozzávgyok szokvaá napi,2kemény edzéshez,és most meg hirtelen meg se mozdulhatok...nem egzerü ez,de igyekszek..joéjt ,megprobálok aludni.ha nem tudok majd irok valami
"Hello. I´m Máté Szaniszló. I like motocross. Now,I have got twoo Husaberg. 1. Fe501 2. Fc600 Smets Replica (limited edition) Husaberg the best motorbike in the world! the second is the MotoTM.... this is all! only Husaberg! Husaberg 4ever! justice for Husaberg! respect for Husaberg!"
husaberg buzi a gyerek szerintem becsukott szemmel szétszedne meg összerakna egy berget meg közben félkézzel még egyet...
na de komolyan g.gábor még ismeri és elég komolyan motorozik.
apja téeszelnök vót
volt neki smeets replika bergje meg még sok sok másik is...
motorinfóban tesztel a feka
Angolban nem igy kell bemutatkozni.. Pl My name is Pöcs Ödön! I'm from Parasztfalva.I have got a crossbike ,what name is KX500..stb
Helló, a nevem Szaniszló Máté. Szeretem a motokrosszt. Most két Husabergem van. 1. Fe501 2. FC600 Smets Replica (limited edition) Husaberg a legjobb motor a világon! A második a MotoTM...ez minden! Csak a Husaberg! Husaberg mindörökké! Igazságot a Husabergnek! Tiszteletet a Husabergnek!"
Noooooooooormális?!?
de lényegét tudjunk
Hézagos az angol tudásom, elmondanád ebben mi a poén?
Eddig is tudtam hogy hülye, de hogy ennyire?!?
És az injektor faszán megy és át is lett irva
Szegény mocim már uj korába szana szét lett bontva
na de komolyan g.gábor még ismeri és elég komolyan motorozik.
apja téeszelnök vót
volt neki smeets replika bergje meg még sok sok másik is...
www.bikepics.com/members/szanm... it van pár pikcsör