Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na azért ez is nagy túlzás!
ugy érted hogy nekem jobban megy az angol?
YES..ÉS szuperul működik
koliban is mindig a husaberg husaberg... szívtuk is a vérét amikor szétpergett neki

motorinfóban tesztel a feka
Jó pihit harcos
én tudom hogy mi a vicc benne...asztem!
Angolban nem igy kell bemutatkozni.. Pl My name is Pöcs Ödön! I'm from Parasztfalva.I have got a crossbike ,what name is KX500..stb
Ezek szerint az angol jobban megy mint a magyar...
eleve van benne helyesírási hiba!
üdv nincs vkinek regina 520 ogyürüs lánchoz patentszeme?
Persze hogy tudom ki az! Mondjuk személyesen még nem találkoztunk (legalábbis nem tudok róla) de Berg fórumon meg telefonon már értekeztünk.

Helló, a nevem Szaniszló Máté. Szeretem a motokrosszt. Most két Husabergem van. 1. Fe501 2. FC600 Smets Replica (limited edition) Husaberg a legjobb motor a világon! A második a MotoTM...ez minden! Csak a Husaberg! Husaberg mindörökké! Igazságot a Husabergnek! Tiszteletet a Husabergnek!"
Noooooooooormális?!?
nem nagyon tudok külön válaszolgatni,csak telefonrol szoktam belépni. neked hogy történt a baleset Huligán?mesélte Luki csak elfelejtettem,nem nagyon maradtak meg a vasárnap ,hétföi dolgok. Laca még nem vagyok otthon,de ha hazaértem biztos sokat megnézek majd. Kato köszi neked is és mindenkinek.6hetig sajnos nem terhelhetem a bal lábam,em lesz egyszerü. a legtöbb bajom a fekvéssel van nem is a fájdalommal,hozzávgyok szokvaá napi,2kemény edzéshez,és most meg hirtelen meg se mozdulhatok...nem egzerü ez,de igyekszek..joéjt ,megprobálok aludni.ha nem tudok majd irok valami
hát a lényeget énis levágtam...
Ha angol lennék akkor nem érteném meg
de lényegét tudjunk
most akkor te tudtad hogy ki az vagy nem?

Hézagos az angol tudásom, elmondanád ebben mi a poén?
És a rángatást is sikerült kiszedni belőle
"Hello. I´m Máté Szaniszló. I like motocross. Now,I have got twoo Husaberg. 1. Fe501 2. Fc600 Smets Replica (limited edition) Husaberg the best motorbike in the world! the second is the MotoTM.... this is all! only Husaberg! Husaberg 4ever! justice for Husaberg! respect for Husaberg!"

Eddig is tudtam hogy hülye, de hogy ennyire?!?
Na Én ennek örömére kiiktattam az összes euro normát
És az injektor faszán megy és át is lett irva
Szegény mocim már uj korába szana szét lett bontva
husaberg buzi a gyerek szerintem becsukott szemmel szétszedne meg összerakna egy berget meg közben félkézzel még egyet...
na de komolyan g.gábor még ismeri és elég komolyan motorozik.
apja téeszelnök vót
volt neki smeets replika bergje meg még sok sok másik is...

www.bikepics.com/members/szanm... it van pár pikcsör
ma nincs valami nagy pörgés
A jó öreg Gzs...akkor így mindjárt hitelesebb, mintha csak te mondanád...
Pl.
Stunt mesélte...
sok minden másban is igaza van neki
És ebben kivételesen igaza is van
Ezt is biztos az ócsai szuperboltban mesélték...