Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A sok higítógőz, mi?
veled mi a pálya esküvö?
csá haver ja februál 12-re van kiirva a Bogi már nap és jönn a kislányom
Szeva Sanyi,mi a faty már a gyerekszobánál tarrtassssssz.
nekem is be van matricázva a mankóm Dr.Rossi meg ilyen apróságok az alján a guminál meg Dunlop
remélem jobban vagy ......kitartás, mostmár sorstárs
Én nem tudom, hogy mire alapozod, de aki próbálta a spricnis CRF-et, az mind elájult tőle, hogy milyen jó...
Mielőbbi jobbulást LACIKA!Gondolom most lessz időd megnézni az SM VB futamokat?
Szép estét Motosok!
Azt még mindig nem tudja akkor senki hogy a száraz karteros az milyen vagy hogy itt akkor kerónál kap e olajat az uj blokk?!?!?!
teszek fek egy zoralabbat ezen még durvább a fejem
nagyon megvagyok elégedva magammal!jó ezt látni a fejemen is
jobbulást pajti
sziasztok,gondaltam ezt elmeseélem,de holnap lehet hogy lefényképezem és megmutatom. megvan a mankom le is matricáztam a szüleimmel.egyik oldal kész: a felirat- NO SPEED LIMIT a másikat holnap csinálom meg,ott rady to race lesz:) csak nehogy ezt is legyaluljam.
szia ma dumcsiztam a Vadóval péntekkel kapcsolatosan sajna sehogy se jön össze nem végeztünk a gyerek szobával micimacko és csapatát festjük a falra de lassabban megy mint gondoltuk
Amiken viszont az van azok katasztrofálisak...legalábbis a karbis verziókkal összehasonlítva
Azért ha jól emlékszem - javíts ki, ha tévedek - pont a KTM az, aki lassan egyedüliként nem vezette be az injektort az mx, az enduro és az sm gépeinél...
Ennyi...

injektor akkoris monnyonle
Tartom a dolgot Én is...Főleg az se mindegy hogy ki , hogy használj a mocit....Igazából a KTM se jobb vagy rosszabb másik márkáknál csak ugye oda kell figyelni mindenre amit előírnak meg amit nem arra is...
Persze vannak mindig gebaszok meg kivétel..de ez bárhol előfordulhat....ennyi
Még szerencse, hogy kevesebb ilyen ember van, mint te...pesszimista Pista...
Lehet de akkor se emeli túlzottan a típus megbízhatóságába vetett (amúgy is csekélyke) hitemet...