Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na csöcs hazaértél már vidékről?
Hétvége fele ha felszárad húzni kéne neki nem?
Írj ha ráérsz ..szólt pár haver is hogy jönne ha jó az idő
akkor mondhatjuk,hogy meg voltál vele elégedve?
Jól vettem észre(adatok és leírások alapján),hogy ez egy olyan motor amit sokmindenre lehet használni?(őrültködés,kisebb túrák,...élvezetes motorozgatás...)szal egy ilyen "multifunkciós egység"
De azt az egy dolgot nem értem(bár én is olvastam ezt több helyen),hogyha a vázban van az olajtartály,akkor elvileg egykeréken is kéne kapnia olajat...(na nem mintha kilómétereket egykerekeznék holtponton,sőt...nem is tudok egykerekezni...még )
Meg még1 dolog:ugye 2 darab olajszűrő van a motoron...mind2t kell cserélni minden olajcsere alkalmával?és kell légteleníteni az olajrendszert(a használati utasítást átfutva láttam vmi ilyesmit...)?
Előre is kösz!
igy van , te jobban tudod
Rendben gondolok rád
Azért ha esetleg felbukkan egy az ismeretségi körben, gondolj rám Törött, kicsit hiányos is jó...
MSN?
Szió!
A cuccaiddal mi a helyzet?
Az idomokkal nem lenne gáz, de a többi cucchoz látnia kellene a Zolinak a motorod, és hát ez ilyen időben eléggé lehetetlennek tűnik
Hát sajna csak rendelni tudnék újat, de arra neked is van vonalad.
hu de nagyon naaaaaagy!
Szió!

Most néztem csak, hogy iwiw-en "hozzászóltál" az egyik képemhez!

Drága vagy!
És EXC 250/300 (2T)-re való kuplungfedél (mindegy milyen állapotú, csak olcsó legyen) + esetleg generátorfedél
Szép napot Mindenkinek!
délután mindent elmesélek MSNen! most megebédelek.
Szép lett a matricázás Milyen színű számok mellett döntöttél?
Van egy kis problem a pólóval kapcsolatban, sajnos túl nagy lesz nekem az s-es is(Zolinak van ilyen pólója, felpróbáltam, hát elég furin áll . Szóval, ha lehet akkor én most erről lemondanék, ha nem gáz.Ha mégis gondot okoz, küld el nyugodtan, max. a Zolié lesz az is.
Sajnos nincs.
azért köszi szépen!
egész jól most,ma még nem kaptam reggel ota fájdalomcsillapitot,és egész jol birom.kivették a drén csöveket meg a katétert.az ejszaka nagy szenvedés volt megint,de szerencsére kaptam altatót és igy aludtam 4 órát.hát körülbelül ez most a helyzet..
na hogyan vagyol?
5/nm drága?ha jo a minőség akkor szerintem az nem sok.
szép lesz,oda nekem se sikerült tul szépen felragasztani....meg már le is kopott. óvatosan probáld ki ,nehogy ez is olyan legyen mint a kipufogo...és mindenki legyen óvatos ebben a szar idöben,nézzétek át a motorotokat,mielott elöveszitek.
Jaja a karbon hatás az eléggé megvan Én rendeltem egy négyzetmétert olyan 4ezer volt de ez csak dekornak jó mert sajnos vékony védőfóliának.
Ez viszont fólia