Én mailbe kaptam meg, de a www.motomax.hu oldalon megtalálod szerintem. Tököl és Kakucs van tervezve év elején az edzőtábor miatt, és az évvégén Szeged. A többi futam Szlovákiában lesz...
Siralmas ez a helyzet, ahogy te is írod, drága, kevés a versenyző=minek induljak? És még mennyien vannak így vele.
Sajnos amatőr versenyről nem tudok. Lukács szervezett már két baráti találkozót is, idén is lesz, reméljük
Én is forradalmár vagyok, de olyat ne írj, ami nem igaz...mindig legalább 6 verseny van, igaz általában 8-at ír ki, hogy legyen mit törölni, ez ugye 6x2 futamot jelent. A nevezési díj 18.000,- volt (elég húzós), plussz a fizetős edzés, és talán ígyjön ki a 25.000,-
Érdekes és elgondolkodtató, hogy a cseh bajnokságban a nevezés és az edzés durván 12-13.000,- forintnak megfelelő EURO, és töbiből majdnem megvan az utiköltség. Jó a hangulat, sok induló van...
ezt ismerem de én a kökény gyurinál nem karok versenyezni már voltam ott 2 évet 3 verseny van egy évben 25 ezer a nevezés van 12 motor össz visz ilyen amatőr versenyről nem tudsz véletlen vmit?
Szép a versenynaptár...a környező országok bajnoksága is benne van a táblázatban. Alig találtam meg benne a magyar bajnokságot, hisz a futamok nagy rész külföldön lesz megrendezve...
Ez mind szép és jó, bár kicsit drágának tartom azt a 15ezer nevezési díjat. Sajnos az a baj, hogy elég kevés supermotos lány van, az ötlet jó, csak nagyon gyerekcipőben jár a női supermoto. Én is szívesen elindulnék egy ilyen versenyen, bár abszolut nem vagyok versenyzői alkat és nagy a hátrányom azzal, hogy kicsi vagyok. De neked sok szerencsét kívánok hozzá
Sajnos amatőr versenyről nem tudok. Lukács szervezett már két baráti találkozót is, idén is lesz, reméljük
jólgondolom?
Érdekes és elgondolkodtató, hogy a cseh bajnokságban a nevezés és az edzés durván 12-13.000,- forintnak megfelelő EURO, és töbiből majdnem megvan az utiköltség. Jó a hangulat, sok induló van...
Április vagy Májusban lenne rá igény egy hétvégi edzőtáborra?
Az edzőtábort ugy akarjuk hogy 2 felé osztani a motorosokat, hobby/amatör és haladok!
Mauno Hermunenel és Jürgen Künzelel!
Helyszint még keresem... elképzelés már van!
olyan 15.000Ft körül lenne az ára!
külön kérésre 2009es SMR 510es bérelhető arra a hétvégére! (4 db áll rendelkezésre)
Unatkozó kollégáknak:
klikk1
klikk2