Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne fárasszd magad, nem érdekel...nekem elég annyi, amit láttam, szereltem.
jo lenne ha idén is lenne ilyenre szivesen mennék
nekem ezt olyan mondta aki indul a pannónia kupán....mindegy csak megjegyeztem jó lenne,ha lenne vmi
na mind1 de de sztem hanyatlik ez a sportág idei naptárba mo-n csak 3 verseny van eddig még
Akkor majd jön Petya azt megmondja...egyébként az alkatrészkatalógusban sem találtam ilyen alkatrészt, de mindegy...
mijaz László
dicséretes elképzelés
Én mailbe kaptam meg, de a www.motomax.hu oldalon megtalálod szerintem. Tököl és Kakucs van tervezve év elején az edzőtábor miatt, és az évvégén Szeged. A többi futam Szlovákiában lesz...
Siralmas ez a helyzet, ahogy te is írod, drága, kevés a versenyző=minek induljak? És még mennyien vannak így vele.
Sajnos amatőr versenyről nem tudok. Lukács szervezett már két baráti találkozót is, idén is lesz, reméljük
szerintem a pannoniaringen
jólgondolom?
Én is forradalmár vagyok, de olyat ne írj, ami nem igaz...mindig legalább 6 verseny van, igaz általában 8-at ír ki, hogy legyen mit törölni, ez ugye 6x2 futamot jelent. A nevezési díj 18.000,- volt (elég húzós), plussz a fizetős edzés, és talán ígyjön ki a 25.000,-

Érdekes és elgondolkodtató, hogy a cseh bajnokságban a nevezés és az edzés durván 12-13.000,- forintnak megfelelő EURO, és töbiből majdnem megvan az utiköltség. Jó a hangulat, sok induló van...
hello ez hol lenne mikor lehetne rá jelentkezni? köszi
lehet én láttam rosszul de sm nem volt a naptárban persze lehet én tévedek,hiányos még a naptár talán nekem Máriapócsra mondtak sm+pannónia kupát----
ezt ismerem de én a kökény gyurinál nem karok versenyezni már voltam ott 2 évet 3 verseny van egy évben 25 ezer a nevezés van 12 motor össz visz ilyen amatőr versenyről nem tudsz véletlen vmit?
Hát ez van...így áll ma Magyarországon a supermoto
GD! Szerintem rosszul tudod...vagy az is lehet, hogy előtte direktraktunk bele egyet, hogy megírhassam neked, hogy kivetük...
Szép a versenynaptár...a környező országok bajnoksága is benne van a táblázatban. Alig találtam meg benne a magyar bajnokságot, hisz a futamok nagy rész külföldön lesz megrendezve...
kösziii
Felmérés képpen:

Április vagy Májusban lenne rá igény egy hétvégi edzőtáborra?
Az edzőtábort ugy akarjuk hogy 2 felé osztani a motorosokat, hobby/amatör és haladok!

Mauno Hermunenel és Jürgen Künzelel!

Helyszint még keresem... elképzelés már van!

olyan 15.000Ft körül lenne az ára!

külön kérésre 2009es SMR 510es bérelhető arra a hétvégére! (4 db áll rendelkezésre)
Elvileg a mams oldalán már megvan a 2009-es versenykiírás.

Unatkozó kollégáknak:
klikk1
klikk2
Ez mind szép és jó, bár kicsit drágának tartom azt a 15ezer nevezési díjat. Sajnos az a baj, hogy elég kevés supermotos lány van, az ötlet jó, csak nagyon gyerekcipőben jár a női supermoto. Én is szívesen elindulnék egy ilyen versenyen, bár abszolut nem vagyok versenyzői alkat és nagy a hátrányom azzal, hogy kicsi vagyok. De neked sok szerencsét kívánok hozzá
hello valaki meg tudja nekem mondani mikor lesznek ilyen versenyek mint pl kakucson ? köszi elöre is esetleg valami eseménynaptár nincs?
Szia drága