Hazaértem! Szárazkarteres olajzás van a motorodban. A régi LC4-es blokkban a vezérműlánc vitte fel az olajat a hengerfejbe, a 690-esben szerintem ezen javítottak, és olajvezeték nyomás alatt felviszi az olajat. Új 250-es EXC-F blokkon tanultam, ott nagyon ravasz módon belül furatokon át jut fel az olaj, majd végül fúvókák spriccelik szét, szerintem nálad is ez a helyzet. A használati útmutatóban le van rajzolva az olaj cirkulációs köre, ott keresd, hacsak nem akarod szétbontani a hengerfejed
Milyen karburátort szereztél
Ide is beírom ezt, hiszen a supermotos lányoknak nagyon is kedvező lehetőség nyílna versenyzésre.
Majd igyekszem a listákat összefésülni, hogy ne legyen kavarodás!
"Sziasztok!
Megbeszélések folynak a Kakucs ring szervezőjével, és eddig úgy néz ki, hogy szívesen adnának helyet egy 4 versenyből álló NŐI KUPASOROZATNAK. Az alap dolgok ugyanúgy néznének ki, mint a Hringen, de azért van különbség.
A kiírás készül, az időpontok is. De arra ügyeltünk, hogy egyik versennyel se ütközzenek, és megpróbáljuk elérni, hogy külön értékelés legyen kategóriánként.
400ig, 600-ig, 1000-ig, és külön a supermotos leányzóknak is.
Nevezési díj kb. 15 e Ft fejenként, amiben benne van a szabadedzés 20p, időmérő 20p, a verseny (15 kör) és természetesen a pálya bérlése. Az első három kupát kap és 1-1 pezsgőt.
Ha találunk addig szponzorokat, akkor a szponzorok által felajánlt díjak lesznek kiadva még pluszban.
A készülődés folyamatban, de addig is meg szeretnélek kérni titeket, hogy írjátok fel magatokat erre a listára, hogy ki szeretne indulni a fent említett feltételek mellett:
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni SM témában! Most alakítom át az EXC-met supermotora és nem tudom milyen gumit kéne rádobni. Mit ajánlanátok főként utcai használatra, aminek jó az ár/érték aránya? Én a Dunlop D208RR-re és a Continental Race Attack-re gondoltam.............. Várom a tapasztalatokat és tanácsokat!
Előre is kösz a segítséget!
Milyen karburátort szereztél
Akra
de nemlessz
Nem kell Nektek külön futam,bementek a kilósokhoz oszt lenyomjátok őket
Ide is beírom ezt, hiszen a supermotos lányoknak nagyon is kedvező lehetőség nyílna versenyzésre.
Majd igyekszem a listákat összefésülni, hogy ne legyen kavarodás!
"Sziasztok!
Megbeszélések folynak a Kakucs ring szervezőjével, és eddig úgy néz ki, hogy szívesen adnának helyet egy 4 versenyből álló NŐI KUPASOROZATNAK. Az alap dolgok ugyanúgy néznének ki, mint a Hringen, de azért van különbség.
A kiírás készül, az időpontok is. De arra ügyeltünk, hogy egyik versennyel se ütközzenek, és megpróbáljuk elérni, hogy külön értékelés legyen kategóriánként.
400ig, 600-ig, 1000-ig, és külön a supermotos leányzóknak is.
Nevezési díj kb. 15 e Ft fejenként, amiben benne van a szabadedzés 20p, időmérő 20p, a verseny (15 kör) és természetesen a pálya bérlése. Az első három kupát kap és 1-1 pezsgőt.
Ha találunk addig szponzorokat, akkor a szponzorok által felajánlt díjak lesznek kiadva még pluszban.
A készülődés folyamatban, de addig is meg szeretnélek kérni titeket, hogy írjátok fel magatokat erre a listára, hogy ki szeretne indulni a fent említett feltételek mellett:
1.) Zsani
2.) Kelly
3.) Foxgirl
4.) "
Hátha nem csak én vagyok ilyen dilis!
Előre is kösz a segítséget!
mi nem unatkozunk, ha nincs majd mi csinálunk, de buliból sosincs hiány
nem vagyok én alkesz.
Gönci vagyok vazeg.
mit csináljon egy Pálinkáról, Gönci Hordóról meg a Bibliáról híres város lakója