Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Benevezel nállunk és majd nézed magad utólag a vidiken kiccsillag
Hát az! Igazi UFO. Giraffe tudna mesélni, Robby Gordon vízátkeléséről a C.E.R.-en... Itt van még egy földönkívüli fotója, de ez már ON!
Mr Pastrana!
viccelsz
megijedek mindent reggel de igy legalabb masoknak se lenne jobb napja
ez az igazi rákkendroll! jah képzeld, a napokban rátaláltam Beckman cimboránk honlapjára. hát az ő hot rod-ja sem pitiáner.
Hali Börni!
Sikerült valami közelebbit kideríteni erről a Duke-ról?Rendszámozható oder nem vagy az árban inkluzíva vagy nem?
Esetleg meg tudnád adni az úriember mail címét?
Kösz szépen!
A tükörben magadat
Isten az égben gecidúrva ez a szekér
Pedig már nekem is megfordult a fejemben hogy jól lezúzom magamat, hátha akkor nekem is azt írná a Foxy hogy "Te kis Drágaság!"
hat ha nem neveztek, akkor kit fogok nezni jovo hetvegen
Persze, én ott azt is eltudom intézni neked, bár sztem elég gány , mer' az rallycrossatók mindik jól szétqrják.
OFF.
szerintem, akkor nem lehet használni, az off-road szakaszt, mert felváltva mennek a motorosok és a gokartosok.
én meg tudom adni a számát, de nem hiszem hogy etikus egy nyílt fórumra más számát beírogatni. írj egy mailt, az info kukac hasznosholmik pont eu címemre, aztán válaszba már tolom is a számát.
Pócsra én is beneveznék egyszer. Érdekes pálya. Amikor sima moto van, akkor is lehet menni a terep részen?
Vasba nincs hiány viszek egy kupaccal, aszt kiválasztanánk h melyik érett meg az amortizációra
a telószámát most igy énsem tudom , de mekkeresed a iwiwen Vermes Sándor supermotóbajnokot ,aszt irsz neki h patkót szeretnél a bocskorodra. 5fabatka a pár, de télleg qrvajó, csak rá kell csavarozni
Én szívesen...
Igen. Autó- és motorversenyző volt, mellesleg ő maga építette őket. Autószerelő a szakmája, de dgozott több motorszervízbe is mint szervízvezető. Én nyugodt szívvel ajánlom...ha kell megadom a számát...
rajta leszek az ügyön! ígérem!
keresd meg Börnit, és Hori_A -t. ők szeretnének menni. ha szeretnéd megadom Hori telefonszámát, gondolom Börniét tudod. akkor már van is egy 3 fős csapatod. melyik vassal indulnál?
csak akkor fogadom el ajándékba,ha te adod át:)
Amikor csak akarod, engem egyébként is majdnem minden nap kinn esz a fene néhány órát porba-sárba .Inkább most ez a jegesmedve izé érdekes, de rajtam kivűl senki nem akarjelentkezni a csapatomba
Nekem eddig nem sikerült semmilyen rendszert felfedeznem hogy melyik kezd el előbb melegedni...
Lacika mindent bele! Végre elkészült a pólód, az állapotodra való tekintettel, ajándék és biztatás gyanánt, megkapod ajándékba! Még az is lehet, hogy én adom át személyesen a közel jövőben.

felhívnám mndenki figyelmét, hogy egy ingyen pólóért ne törjétek magatokat, nem éri meg a dolog!
Csak ha nagyon olcsó...