Hali Börni!
Sikerült valami közelebbit kideríteni erről a Duke-ról?Rendszámozható oder nem vagy az árban inkluzíva vagy nem?
Esetleg meg tudnád adni az úriember mail címét?
Kösz szépen!
én meg tudom adni a számát, de nem hiszem hogy etikus egy nyílt fórumra más számát beírogatni. írj egy mailt, az info kukac hasznosholmik pont eu címemre, aztán válaszba már tolom is a számát.
a telószámát most igy énsem tudom , de mekkeresed a iwiwen Vermes Sándor supermotóbajnokot ,aszt irsz neki h patkót szeretnél a bocskorodra. 5fabatka a pár, de télleg qrvajó, csak rá kell csavarozni
Igen. Autó- és motorversenyző volt, mellesleg ő maga építette őket. Autószerelő a szakmája, de dgozott több motorszervízbe is mint szervízvezető. Én nyugodt szívvel ajánlom...ha kell megadom a számát...
keresd meg Börnit, és Hori_A -t. ők szeretnének menni. ha szeretnéd megadom Hori telefonszámát, gondolom Börniét tudod. akkor már van is egy 3 fős csapatod. melyik vassal indulnál?
Amikor csak akarod, engem egyébként is majdnem minden nap kinn esz a fene néhány órát porba-sárba .Inkább most ez a jegesmedve izé érdekes, de rajtam kivűl senki nem akarjelentkezni a csapatomba
Lacika mindent bele! Végre elkészült a pólód, az állapotodra való tekintettel, ajándék és biztatás gyanánt, megkapod ajándékba! Még az is lehet, hogy én adom át személyesen a közel jövőben.
felhívnám mndenki figyelmét, hogy egy ingyen pólóért ne törjétek magatokat, nem éri meg a dolog!
Mr Pastrana!
megijedek mindent reggel
Sikerült valami közelebbit kideríteni erről a Duke-ról?Rendszámozható oder nem vagy az árban inkluzíva vagy nem?
Esetleg meg tudnád adni az úriember mail címét?
Kösz szépen!
felhívnám mndenki figyelmét, hogy egy ingyen pólóért ne törjétek magatokat, nem éri meg a dolog!