Azért könnyen felejtenek az emberek, kedves Sanya72! Akkor jó voltam, amikor Giraffe adj már ezt, meg azt, meg stb. Amióta ilyen nagy internet sztár lettél, azóta meg szenilis lettél...nem akarok felejteni, szeretnék az árnyékodban élniiiii....
Azzal is jól lehúztál, vásznas szarokat sóztál rám.....fogd fel te infantilis 25 éve versenyző .... FELEJTS el, és ne szólj hozzám, utoljára mondom értsd már meg......köszönöm
Ha jól emlékszem, a te esőgumidat vittem házhoz...próbáld már meg felfogni, hogynem beszólogatás akar lenni...különben ha már a 'nem 2 szendvics' áráról tartasz előadást, akkor szívesen kifizetem. Nekem te ne tegyél szívességet...de azért a kiszolgálás színvonalát akkor levonhatod az árból, vastagon...
Igen, mikor te meg a haverod ott kajáltatok akkor is abban sült...kár , hogy nem köptem bele....azt hiszem akkor is lejmoltam mert talán mint ha meg lettetek volna hívva és az nem 2 db szendvics ára volt ..de már aszem megbeszéltük, ne szólj hozzám...köszi
Nagy melegben annyira elhígult hogy kidobálta a váltó a fokozatokat + kevesebb mint 20e km alatt kopáshatárra kerültek a főtengelycsapágyaim és az olajlehúzó gyűrű (az előzőek bőven 40e felett is jobb állapotban voltak)...
Tiszta ovi bazzeg...