Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hat va negy kett finomsag de nem vesszes ki jossz motorozni?
Nem hagynátok ezt abba
Tiszta ovi bazzeg...
Gondolom mert a képről is le vannak montírozva a rakéták az égről
Nincs árnyékom, mert olyan jelentéktelen vagyok, hogy még a fotocella sem nyílik ki előttem
nem sok turista volt nem is ertem mert
Azért könnyen felejtenek az emberek, kedves Sanya72! Akkor jó voltam, amikor Giraffe adj már ezt, meg azt, meg stb. Amióta ilyen nagy internet sztár lettél, azóta meg szenilis lettél...nem akarok felejteni, szeretnék az árnyékodban élniiiii....
meg nem de gyorsan tanulok
...
Én fushs-ra szavazok
ime egy kicsi taly kep voltam kirandulni
Ádd Élá HáLát De HÁmÁr ....ez egy arab halárus mondása,ismerted
szep estet mindenkinek
nyiss egy bótot és add el
Azzal is jól lehúztál, vásznas szarokat sóztál rám.....fogd fel te infantilis 25 éve versenyző .... FELEJTS el, és ne szólj hozzám, utoljára mondom értsd már meg......köszönöm
Ipone 10-50 4t is van egy lityi, meg vagy kettő Motul7100, aszt még aszittem milyen jól állok olajjal
Nem is ilyen a szerencsém, pont vettem tavaly 4lityicastrol power1-et. Akkor ezek szerint jólrámrakták
Ha jól emlékszem, a te esőgumidat vittem házhoz...próbáld már meg felfogni, hogynem beszólogatás akar lenni...különben ha már a 'nem 2 szendvics' áráról tartasz előadást, akkor szívesen kifizetem. Nekem te ne tegyél szívességet...de azért a kiszolgálás színvonalát akkor levonhatod az árból, vastagon...
....de nem érdemes mert ahogy a nagy mesterem is mondja tedd vagy ne tedd de, ne próbáld
Ezzel én is így jártam...mondom mint a húgy...talán nagy hidegben lehet próbálkozni
Igen, mikor te meg a haverod ott kajáltatok akkor is abban sült...kár , hogy nem köptem bele....azt hiszem akkor is lejmoltam mert talán mint ha meg lettetek volna hívva és az nem 2 db szendvics ára volt ..de már aszem megbeszéltük, ne szólj hozzám...köszi
Nagy melegben annyira elhígult hogy kidobálta a váltó a fokozatokat + kevesebb mint 20e km alatt kopáshatárra kerültek a főtengelycsapágyaim és az olajlehúzó gyűrű (az előzőek bőven 40e felett is jobb állapotban voltak)...
mi volt vele a baj?
Azt hitem a konyhában ebben sütitek a rántott husit, ezért nem jó olaj... A többség dönt...szar a Castrol...
Sztem is a motorex inkább, a castrol olyan mint a pisi mikor lecseréled ....ez szerény véleményem
Az előző 4T-ben nem vált be a Castrol.