nekem is a bal melegszik elöbb. nagyon rendesek vagytok és jó hogy van a forum,mert ez elvonja a figyelmemet,és jol esik a sok biztatás.meg is jegyezném itt,hogy a motorozásrol nem mondok le,remélem a nyáron fogok tudni,és talalkozok veletek a pályákon.közuton soha többet egy métret sem teszek meg,ezt megfogadtam.3hét mulva kerül át a motos a független szakértöhöz,és kideül mivolt a baja..jah most épp a mozgatogepben a lábam,remélem mindjárt jön a növér,nehogy regényt irjak:)
Attól függetlenül, hogy van-e termosztát, vagy sem, a hengefejből kilépő hűtővíz mindkét hűtőbe be van kötve. a folyadék mindig arra megy amerre a kisebb ellenállás éri. Lehet vízkő, horpadás, vagy csak egyszerűen más a cső átmérője, stb. és ezért megy arra, ezért melegszik az előbb...
akkor én már ezt teljességgel nem értem. nekem mind2 motoron először a bal oldala melegszik fel, mikorra az az oldal már forró, akkorra lesz a jobboldali kézmeleg.
Szia!
Ha az a piros Duke2 amit 370-ért hirdettek, akkor az már elkelt. Ezért kérdeztem, hogy megvetted-e, mert így akkor már felesleges számolgatni, kalkulálgatni.
szia!
még nem vettem meg,a héten elvileg megnézem és ha ok akkor elhozom...amint meglesz mindenképpen kereslek!
amúgy ilyesmibe tudnál segíteni,hogy első futómű(teleszkóp csere,vagy javíttatás...ha meg tudják rendesen csinálni...)?
Az árakat el tudnád küldeni a dadis@freemail.hu-ra?
még nem 100 hogy megveszem(ha nagyon tropa,vagy nem nagyon tudok alkudni,vagy valami közbejön,akkor sztornó)...de jó volna...
Előre is kösz!
Nem is, Te lennél ha nem a zölddel próbálkoztál volna.
Rég láttalak erre! Csütörtökön meglátogatunk téged is...