Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked véletlenül nem 2T géped van?
Nekem a Castrol nem vált be, úgyhogy ebből a kettőből inkább a Motorex. Szerintem.
öööö

szerintem : haverok, este, pálesz?
Holmikormivel
köszi hogy szóltál hogy az egyik sx a másik meg smr.

tudtam énis csak amikor feltöltöttem akkor vettem észre hogy bekerült közé , mondom had maradjon, jól néz ki.

na majd este
Én a Castrolt használom, és 2.500,-ért tudok is, ha kell...
....mekkéne ünnepelnünk
sziasztok!
Motorex Power Synt vagy Castrol Castrol Power1 Racing 4T.
A könyv Motorexet ír!
Szerintetek?
sikerült a kreszvizsgám
................
erre most tényleg nem tudok mit mondani!
Luki, ez meddő vita. Ezért írtam a múltkor, hogy vigyázz azzal, hogy kinek és mit mondasz. Nagyon sokan tudják, hogy kiről szólt. Ez te is, és én is pontosan tudjuk...Részemről rövidre zártam, tanulságot levontam!
ez is lehet, de szerintem abban a hsz-ben nem volt említve név. direkt! valójában senki nem tudta, hogy kiről is volt szó! addig ameddig....
Á, téged még lelőni se érdemes, hogy nézne már ki a búrád a szobában a falon?!?
Biztos az lehet a baj, hogy késik (már vagy fél éve) a helyreigazításod...
nanananana egyikőtök se kezdje, még vicc szinten se.....ha lehet kérnem!
Miért nem lősz le inkább? Egyszer már úgyis leakartál, meg kézigránáttal felrobbantani...
Te menjél rágcsáld csak tovább a jegenyék felső ágait
Összespanolnátok, mer' ő is egy magadfajta kis szobacírkáló Nézegette is egyszer a képeid , kérdezi ,hogy ér le a motorrol a lábad?...mondom neki, ha megunta a körözést, elkapja a palija , le sem kell tenni a lábát
..na még1 ilyen ézékeny palit ......én se olyan részegre gondoltam, amikor már fogózkodni kell a padlón fekve
Hűűű, te tényleg nagyon depis vagy, nehogy öngyi legyél...
Na, akkor még egy indok hogy ne menjek idén se...szvsz kevés visszataszítóbb látvány van mint egy részeg nő...
Kőagyú egy kicsit, de hát a legtöbb nő asszonykorára begárgyúl valamennyire. Ráadásúl Ő csak azt a részét látja h lezúzva hazaérek, és az pár nap mig regenerálódok ,jajveszékeléssel telik el.
Az idén elviszem már a buli részére is, aszt jól berugatjuk ,
Ja, tényleg...mindig magamból indulok ki és elfelejtem hogy ez a supermoto és alkesz topik