Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem ha felborult a gép akkor sem folyt ki a benzin!
Az szerintem a pálya védelme és a mögötted motorozok végett kell. Ha motor csuszik akkor mind1 a tartályod.
Ezért kell a túlfolyótartály!
Hát nem csak a pálya védelme miatt, én láttam RMZ supermotot a pannonia ringen ami leégett mert elcsuszott a srác és szikrázott, a karbibol kifolyó üzemanyag meg elintézte.
Csibészesnek tűnt a dolog,az eladó túl sok valótlant állított. A motor rendbe volt. De az ellentmondások miatt, nem ugrottam bele. .Olcsó húsnak híg a leve..
Husqvarnat? 2007es TC/SM supermoto, meg volt még az amivel Tóth ádám ment tavaly (2008as) de azt elvitték.
Szivesen. Egyébként miért nem jött össze a másik? Gyanúsan olcsó, mindenki annak örülne, ha olcsóbban kapna jót. Ezek szerint nem volt jó?
köszi
Javítsatok ki, ha nem jól tudom
Nem egészen, ugyanis junior cup-nak csak a blokkja a 250sxf, minden más smr: futómű, fékek, kerekek.
20 üzemóra van a motorban, gyárilag radiális első fékrendszerrel van felszerelve, plusz megvan hozzá a cross futómű ill. fékrendszer, tehát csak két kereket kell hozzá venned és crossra is használhatod. Így 1.1M, ha viszont a cross futómű ill, fék nem kell akkor 990000.-
250 sxf 2006 gondolom ezek,csak supermoto szettel
az a kép hogyan keletkezett?
mik a 250es paraméterei?
Akkor neki miért szikrázik a talpa? link
Igen ez a mi hirdetésünk. Valóban nagyon szép állapotban van, keveset használták, egy pici sérülés van a bal oldali kézvédőn, ezen kívül tuti a gép.
es hasznos is ha pl pofan akarsz rugni vki
nana de mostmar meglesz a korlatlanom, lesz mit elvenni , szal inkabb meg se allunk, ha ko nekik megin a kikepzes megkapjak :DD
ez a tiétek?smr450
szép állapotban van nagyon!
Ja és ha kisebb kellene akkor egy 250 sxf gyári supermoto is van eladó, szintén 2006-os
BIKER1000
neki adtam meg a számát,hívd csak fel!
Szió! Nekem van egy eladó 450smr, fent van az apróban is. 2006-os évjárat viszont kevés üzemóra van a motorban.
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=131443
nem jött össze a bolt gyanúsan olcsó
vki ausztriából nem tud használt smr tesztmotort v vmi ravaszat?
A mocin fog igazán nagyot mutatni!
én is gondoltam rá,csak nincs kedvem megint annyit szenvedni vele.amugy élöben jobb,mert nagyon világos a kép