Hello
jó a csizmád
nekem is ilyen van csak nem sm hanem cross
igaz én 15 000 ért vettem használtan,de tökéletes állapotban van 1.5 van meg de nem sok kopás van rajt a főbb helyeken(talp,csatok,koptató)
A lábtartó végére meg én valami olyasmit gondoltam hogy danamitból mint a bukógomba feltenni egy kör alakú darabot ami ha kell foroghatna is, nem tudom ki látott már ilyet fémből, na én ezt gondoltam danamitből kivitelezni
De, csak lesz valami "éles" vasad?
No, megyek emberek mert reggel 6-kor jelenésem van Berlin/Spandau városrészében, utána vigyorgok kicsit a festői szépségű Hamburgban, majd jövök haza.
Jók legyetek!
nem erröl van szó lackó
hiába van tartály,attól még kitud simán gyulladni,nekem is volt már hogy folyt a benzin,pedig a tartályomba vagy négy cső megy (ez megnem erősitett adat,csak ugy emléxek )
Gratulálok! Meg ne sértődj már.
Nem a tartály ellen írtam, hanem a kóbor szikrákra példának.
Nagyon fontos a tartály. De a csizmavas, és a szikrázó lábtartó már nem annyira...
Gagyi Peti nyírádon bukott a salakon. A Vorlichek féle RMZ úgy kigyulladt mint a szél, pedig azon komoly tartály volt.
A karbon motorvédőre felverődött olajsár lobbant be...
jó a csizmád
nekem is ilyen van csak nem sm hanem cross
igaz én 15 000 ért vettem használtan,de tökéletes állapotban van 1.5 van meg de nem sok kopás van rajt a főbb helyeken(talp,csatok,koptató)