Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello
jó a csizmád
nekem is ilyen van csak nem sm hanem cross
igaz én 15 000 ért vettem használtan,de tökéletes állapotban van 1.5 van meg de nem sok kopás van rajt a főbb helyeken(talp,csatok,koptató)
http://www.supermoto1.de/modul..." target="_blank">Valakinek valami kell segitek közvetiteni.

milyen rendes vagyok.
Nálunk rendelhető! Akár személyre szabottan is!

Mindig elfelejtem ezt egy kicsit erősíteni!
sokan mondják, hogy az ufo sokkal jobb, mint bármi más, ezen a téren!
Az enyém ufo volt! kibirt pár kört, bár én 2006/2007ben motoroztam igazán utoljára! kb. 20-25 pályázást.

60 paci és 118kg, 2 gyújtásgörbe, kell ennél több?
nekem a gyári kátéjem, kb 8 kört visontán
oks
nekem 2 szezont, pedig elisdobtam a motort, meg elméletileg tudok kanyarodni!
2009es SMR 510est akarok magamnak , ez eddig az etalon az "utcai üzemórás" supermotoknak, szerintem! Amit most csináltunk a két csávónak isteni.
menyit bír egy olyan?
micsoda cigányélet , mondjuk ja Berlinböl átugrani Hamburgba, mi a szöszt csinálsz te ott (Reeperbahn )?
ami az én mocimon van/volt 3000Ft, minek kinlódni?
okézsoké én nem sértődöm

A lábtartó végére meg én valami olyasmit gondoltam hogy danamitból mint a bukógomba feltenni egy kör alakú darabot ami ha kell foroghatna is, nem tudom ki látott már ilyet fémből, na én ezt gondoltam danamitből kivitelezni
De, csak lesz valami "éles" vasad?
No, megyek emberek mert reggel 6-kor jelenésem van Berlin/Spandau városrészében, utána vigyorgok kicsit a festői szépségű Hamburgban, majd jövök haza.
Jók legyetek!
Nyugalom! nekem is rajta volt, bár most "nincs" motorom!
nem erröl van szó lackó
hiába van tartály,attól még kitud simán gyulladni,nekem is volt már hogy folyt a benzin,pedig a tartályomba vagy négy cső megy (ez megnem erősitett adat,csak ugy emléxek )
Gratulálok! Meg ne sértődj már.
Nem a tartály ellen írtam, hanem a kóbor szikrákra példának.
Nagyon fontos a tartály. De a csizmavas, és a szikrázó lábtartó már nem annyira...
jó .
én meg arról beszélek hogy minden lehető módon megelőzöm a bajt..

Akkor Ti ne tegyetek tartályt oszt jóvan hagyfolyon szanaszét a benzin
erröl beszélek!
Gagyi Peti nyírádon bukott a salakon. A Vorlichek féle RMZ úgy kigyulladt mint a szél, pedig azon komoly tartály volt.
A karbon motorvédőre felverődött olajsár lobbant be...
jogos
de akkor is kevesebb az esélye hogy kigyulladjon a motor ha van tartályod
felesleges erröl beszélni , ha kanyorbol kicsuszol és 50-60al csuszik bármi lehet!