Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semmi különös fáratság van
Oké megbeszéltük
üdv!nincs valakinek hátso lánckerék csavarja?illetve egy 320as átalakito?
majd holnap figyeld a fórumot,ha minden igaz délelött befejezem
na hogy szuperál az új dobod?kiprobáltad már?
verríí náájszz
én 20 9 153 163
ha 10 fok van tőlem akármi is lehet
de előzőnap beszéljük le és akko nem tintázok be este
mi a pálya Mayki?igen nagy a csend
szerintem is jól fog kinézni, és ráadásul valamilyen szinten egyedi is lesz!
szia.köszönöm nagyon király,már elkezdtem csinálni.ha kész felrakom.kék alapon fehér számok lesznek hogy kicsit passzoljon a ruhámhoz.nemhittem volna,de tökre jol megy a motorhoz is a kék.
Szeva Lacika! (Üdv mindenkinek!) Tudsz valamit kezdeni a sablonokkal? Majd dobjál be képet ha elkészültél, kiváncsi vagyok mit sikerült összehozni!
Halee 70/624-8-666
Hívj mindenképp ha mehetünk
Lesz itt nemulass úgy látom
Ne add fel. Itthon szerveződjünk! Arra van igény!
jólvan úgylátom mi jól kijövünk majd egymással
hat aze nem , en fekete listan vagyok
Aztán a következő motoros meg csodálkozk, hogy miért verik össze-vissza őt a rendőrök...
nájsz
az sx el sikerult nekem is beboritani 2 fakabatot az arokba ezek a faszok kialltak elem ejjszaka az utra en meg elfelktettem lassitani, kibasztam kerekre aztan csak annyit latok h uggranak az arokba mondanom se kell a masik iranyba esely se volt ugrani mert ott allt a cirkuszosauto
na akkor kisut a nap es redi tu resz mindenki megvan a ktm supermoto huligan team a 18 ba meg a 19 be
Hát nagy volt a fellángolás... most nagy a csend! Wie immer!
Jó lenne megint összehozni valamit! Zsiványkodni egy nagy közöset!
Szerintem is!
Ismétlünk- ismétlünk amint lehet!
Szió! Tegnap elfelejtettem megkérdezni, hogy feladtad már a lábtartó védőt? Eddig még nem kaptam meg Nem sürgős, csak gondoltam megkérdezem.
hejhó!megkezdtem a matricázást,már rajzolom körbe...
teszel a fékkarhoz odavaló mikrokapcsolót vagy olajnyomás-ra működő kapcsolót a lámpár meg felcsavarozod!
Remélem segítettem.

Egyébként a krossz topicban biztos már kész megoldásokkal tudnak szolgálni!
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy féklámpát hogyan tudnék crossmotorra szerkeszteni? Vagy melyik topikban tudnának segíteni?
Köszi
ez csak természetes!
süssön ki a nap , telszámcsere , oszt gyüjjön aminek gyünnie kell