Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én a számokat más betűstílussal csináltam volna, de amúgy frankó!
itt a kép!
az elsö egy kicsit ,de nem csinálom ujra igy marad, az oldalsó/hátsó szerintem egész jó lett.Ja és idén a számom -73
Szia,
Én úgy értelmezem, hogy +25eur/versenyző.
Mivel csapaton belül nincs korlátozva az indulói létszám!
Szerintem.
Szeva!
A nevezési dijjal kapcsolatban lenne az a kérdésem , h van 1x az alap 60 eur csapatnevezési dij , majd versenyzőnként még annyiszor 25 ?
Jut eszembe ennek kapcsán...az egyik nap igen elmélyült diskurzus folyt a csizma megvasalásáról, lemezzel való talpalásáról. Tudom, hogy kicsi az ország, és viszonylagosan szűkebb a lehetőségek, de bezzeg leleményesség az van... Sehol máshol nem látni ilyet, hogy lemez koptatót tennénk a csizmára, részben azért, mert megengedhetik maguknak, hogy új csizmát vegyenek, részben azért, mert nem engedik fel őket a pályára vasalt csizmával. Az osztrák versenyeken volt olyan pálya, ahol pl. kötelező a lábtartóra műnyag koptató felszerelése, hogy ne tegyék tönkre a pálya burkolatát. De kicsiny hazánkban még az a szemlélet an, hogy kimegyünk a MÉH telepre, aztán keresünk valamit odaillőt...
ICE BEAR RACE 2009
Pannónia-Ring, 2009. február 15.

Az évek óta szezonnyitónak számító bolondos motorversenyt, a Yeti-Race-t idén az Ice Bear Race váltja fel, mégpedig a neves motorversenyző, Andreas Meklau szervezésében. A szórakoztató verseny lényege természetesen megmarad: Továbbra is ez az év első motoros endurance csapat versenye, amely egyedülálló élményt kínál mind a nézelődőknek, mind a résztvevőknek a Pannónia-Ringen.

Versenyszabályzat, részletek:

Start időpontja: Február 15., 13 óra.

Edzés: Február 15., 9.30-12.00

Versenytáv: 2 óra + 1 kör

Finálé: A leggyorsabb 10 motoros látványos 5 körös sprintversenye, maga az Ice-Bear ellen!

A verseny megrendezésre kerül, bármiylen időjárási körülmények is várhatóak.

A verseny indítása előtt a szervezők kihírdetik, hogy „Race", „Wet" vagy „Snow" futamot tartanak.

„Race" = Eső vagy hó esetén a versenyt megszakítják és újraindítják. A versenytávot lerövidítik.

„Wet" = Csak havazás esetén várható a verseny megszakítása.

„Snow" = A verseny semmilyen időjárási körülmények között nem szakad meg, a versenypályát viszont szükség esetén lerövidítik a 3-as kanyar utáni átkötővel.

Technikai feltételek:

100 ccm felett bármiylen motorkerékpárral lehet nevezni. Mindennemű optikai és műszaki átalakítás megengedett.

Gumik szabadon választhatóak!

Tilos: hólánc, szögesgumi és minden aminek több, mint 2 kereke van vagy a versenyszervezők veszélyesnek ítélik meg.

Résztvevők:

Maximális résztvevőszám 60 csapat. A csapatok tagszáma nincs korlátozva. A startfelállást a nevezési díj beérkezési sorrendje (visszaigazolása) dönti el.

A verseny Le Mans strattal indul!

Árak:

Csapat nevezési díj: 60 euró (helyszínen 80)

Csapat-Tag nevezési díj: 25 euró ( helyszínen 30)

Jelentkezés e-mailben:

MEKLAU-Racing Team GmbH: andy@meklau-racing.com

vagy

Phoenix-Racing:info@pa
lyamotorozas.hu

Előjelentkezési és banki utalási határidő: 2009. február 6.

Nevezni a helyszínen is lehetséges, de csak amennyiben nem telt meg a 60 fős csapatlétszám!

Bankszámlaszám:

Meklau Racing Team GmbH
BANK Austria UniGredit Group
Kontonummer: 00604 282 202 BLZ: 12000
IBAN: AT72 1200 0006 0428 2202
BIC: BKAUATWW

Szervező:

Meklau Racing Team GmbH
Phoenix-Racing Pályamotorozas

www.palyamotorozas.hu

info@palyamo
torozas.hu
Köridőmérő
Ezt a terméket ismeritek?
Magyar árú!
Sidi talp

Ilyet tudsz szerezni?
Neked!
hu de nagyoooon korááán van!
Éjszakások ÉÉÉBRESZTŐ FÖL!
Váltás! Én meek. Csá
mindenki részeg itt, csak én bazstam be? 6kor kelek, gondok lesznek!

Ma nem ünneplek.Nincs mit
Hogy van a jobb csorelód? Meg én megvasalnám ezt a csizmát is az tutibiztipipi Amúgy szép.És nem volt drága.
Te már megint bebasztál. mondjuk én is jól haladok!
Csősztök!
Ti láttátok ezt az operatőrt a GO-GO 2-n?
Jó kis anyag lett belőle
http://www.sportmotor.hu/motor...
Az jó ár sztm....ha kell tud még szerezni?
45péz és postaköltség. külföldiában majdnem 300ojró az ára. a talpár majd meglátjuk, de talp is kapható lesz hozzá!
MEnnyi volt a csizma? Nem rossz Jól néz ki...talpa mennyire birja majd kiderül.
Nagyon beindult a design tervezés.....
Még jó, hogy Én már végeztem vele...Jó munkát srácok.
Mire kisüt a nap kész legyen......

Itt van egy kis ösztönzés
supermotos barátaim. még a hétvégén rendeltem foxinredsox-tól egy Forma dominator comp SM csizmát. nagy örömömre meg is érkezett. meg kell hogy mondjam, sok csizmát láttam már de ezen vannak olyan kis plusz dolgok, mint például a csatt megoldása, ami meg kell hogy mondjam, lenyűgözött.
a számokat nekem dekoros vágja géppel, a megadott paraméterek alapján
nagyon helyes, de készülj hogy nem lesz könnyű menet.számokat honnan szedsz?én magamnak rajzoltam,de egy kicsit lett
a hangja nekem is nagyon jó lett,de még én sem tudom mivel lett több vagy kevesebb a motor az elsö rajtszámom kész,majd holnap felrakom a képet.egy középszarral jellemezném ma már nem csinálom,nem bírom idegekkel
a napokban én is kezdem a matricázást. szerintem nekem karbon mintázatú lesz az alap, fehér góth számokkal
még sajna nem tudtam kipróbálni! A hangja szép, de igazán szerintem egy jó kis pályázós napon fog kiderülni, amikor azért lesz fordulat is!