Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a motorozás szempontjából nekem különösebb terveim nincsenek, illetve minél többet tanulni, gyakorolni. Ami azért okoz némi nehézséget, mert nekem nincs motorom, a Zoliét szoktam használatba venni Sajnos idén még nem volt alkalmam motorra pattanni, de talán a hétvégén a paksi crosspályán.
Hát a kresz szabályai alapján zsákutca. Nálad is találnak valamit, ami miatt kemény büntetésre számíthatsz. A Zoli családjának autós iskolája van, keni vágja mindenki az épp aktuális kresz szabályokat. De nálunk nem volt mit tenni "nem megfelelő követési távolság", kész ennyi. Az hogy a kedves doktornő elfelejti az indexet használni illetve még a tükörbe se néz bele, miközben kanyarodik, ez elhanyagolható tényező
készül itt mindenki, mint az álllat. csak a bussiness nem pörög
Nem úgy gondoltam... Általános kérdésnek indult... És inkább motorozásra céloztam
már eleve ebben a mondatban ellentmondás van. ugyanis nem közúti jármű, amivel közlekedtem, hanem sporteszköz. ezáltal semmilyen kresz szabályozás nem érvényes rá. csak annyi ugyebár, hogy nem vehet részt forgalomban. ezt ugyebár megszegtem. ezért lehet büntetni. mivel a kresz nem terjed ki sporteszközökre, így akár ittasan is vezethettem volna, de ugye ezt nem tettem, amit majd a vérvizsgálat bizonyít. aminek az árát, ugyebár már ki is számlázták. a sporteszközre nem kötelező sem bukósisak, sem biztosítás, mert hát ugye közúti forgalomba nem vehet részt.
Ha ittál, ne vezess.... Te alkesz, ezt nem mondtad vazzzeee
Mikor minket ütött el a dokinő, a legsúlyosabb büntetést szabták ki.
Motoros vs doktornő. Gondolom sejtitek ki volt a vesztes.
Jáájjj anyám. Láttatok volna engem 17 évesen. Na nem mintha most hattyú lennék, de akkor...
Ne haragudjatok rám, de sajnos nem emlékszem. Nagyon titokzatosak vagytok srácok
Juhuhuhúúúúúú, megérkezett a rendőrségtől az első levelecském. Azt mondja: közúti jármű ittas vezetése vétségének megalapozott gyanúja.

Még fiatal, szürke kacsábol lehet még hattyú!
Elég közvetlen típus! kakucson ott volt ő(csém) is!
Igen ezeket láttam.
Egy ugyanilyen Junior Cup van nálam is egy eladó, eredeti idomokkal, de senkinek nem kell
Hát én készülnék, de sajnos vevő az nem sok van
Zolinál a műhelyben azért áll pár motor, neki legalább van mit csinálni.
De ezt úgy kérdezed, mintha ismernénk egymást .
Ismerjük egymást?
Elégé csúnya ... a hölgy
itt van még egy pár video: http://www.chickenracing.de/an...

mostani motorja egy narancs ääääh fehér KTM 250

a másik meg az eladó Suzuki 85 2T
Az igaz !

Na, és ti már lassan készültök az új szezonra ?
Az a jó, ha van
Hát sajnos igen... Sok a meló...
hát régen jártál erre felé!
Te akkor ezek szerint láttad őt motorozni? Én csak a feltett videók alapján ítéltem meg, nálam ügyesebb az biztos.
Tudsz esetleg többet is erről a motorról mondani? Megköszönném
Szió! Kösz az infót
Hiányoztam neked ?
képek alapján nagyon rendbe van a gép. ha ez az a motor amire gondolok, akkor ennyi pénzért főnyeremény. de akkor azt is el kell mondanom, hogy jó nagy hülye a gazdája, hogy nem cserélte el augusztusban egy az egybe a 660ra!
Rókavadász úr de régen járt erre felé!
ezek szerint ismered?
egy barátom nézte ki magának,normális a tulaja,jol karban tartotta ,meg ilyesmi...