Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

untam a kólát...
na már megint a pia!
lehet csak nekünk nem szóltak? na én nyitok egy sört ..

Bulizzunk ketten Z. ?
Elszunnyadtatok ídezsszíptezsvíreim .
Vagy még nincs itt az íccakás műszak?
szokatlan ez a nagy csendesség
Remélem nem maradtam ki vmi faja buliból !
Kár hogy nincs félnap.
Viszont ez a lámpás dolog tetszik.
Ha arrafelé melózok majd akkor bedobom a motort meg a cuccokat is a kocsiba, melót lenyomom gyorsan aztán lehet körözni!
Légyszi valaki egy füzött supermoto szettet drz-be mert szeretnék menni kakucsra ja és akcios áron ha lehetne
Miért ad a motoros a gyerekének először műanyag evőeszközt?

Mert fontos hogy az első villa ne legyen túl kemény
Bizony-bizony! Az első szerelmem a Tibi nővére volt, aki ha jól tudom, a büfét csinálja ott az Anyukájával...
Üdv!
Tavaj hatezer volt a napidij és reggel9től lehetett menni estig . Félóra gokart-félóra motor bontásban, de gyakran 2x20 perc gokart 1x20 perc motor volt a beosztás , mivel motoros elég kevés van, kart meg jóval több. Pozitivum ,h nyári hónapokban sötétedés után villanyfénynél lehet verni tovább éjfélig is . Van köridőmérés is , valamint normál kis kemping ,szálláshely, büfé, szimpatikus személyzet
jaja, csak szóljatok, mert egyébként nem nagyon nézelődöm arra.
Mennyi ott az annyi?
Mettől meddig van nyitva?
ja és az msn címedben valamit rosszul jegyezhettem meg mert nemjó
ne ezt mondtam hogy nemtudok

kell olaj , olajszűrő, elsőteló szimering, telóba olaj csúszógyűrű, hátsógumi , meg még a jogsimnak is ki kell fizetni az utolsó részletét ugyhogy a kipufogó az még odébb van
De olaj ügyben mindenképpen keresni foglak!
csak még nem sikerült rájönnom menyi kell
Ez jó állapotú. Mond egy korrekt összeget, amennyit megér neked...
azt kellett volna irnom hogy : "nemhiszem hogy ócsóbb lessz mint azövé"
de próbáltam értelmesen kifejezni maga, ugylátom ez nem megy nekem
Félreértettél
nekem az az ár jó mert olcsón de amint mondta azért van vele munka is. És ugyemlékeztem hogy te jóállapotú nak mondtad a tiéd, ami értelemszerűen gondolom drágább is Ezért mondtam hogy nekem az Ő árajánlata a nyerő, így okés?
Te honnan tudod, hogy én milyen ajánlatot tudok adni? Azt meg főleg nem értem, hogy ezt hogy hasonlítod összen a Petya ajánlatával....
arról van képed és árrajánlatod?
Habár nemhiszem hogy duke620nál jobb árat tudnál mondani, de amint a telefonban is mondtam, most megvannak egyenlőre a fontossági sorrendben a dolgok , mert kicsit többmindent kell venni mont gondoltam!
Akkor van a gyári LC4 dob még...bár a Higashinak nagyon szép a hangja...
megvan látom!

Hát ez sajna nem nyerő nekem
már most ittál bázzzz?
nemláttam, hol?
LaciCRM! Tegnap felraktam a dobot, megnézted?
na ezt hogy a faszba csináltam?