Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Wer ist Börni ?
Te is E-ON-os vagy mint Börni?
Geotermikus energia, rajtam nem fogtok ki!
Nem, nálatok már elvan zárva
Hopp, most szoltak hogy a Berlini témára nagyon sokan jelentkeztek, így elöre le kell adni a regisztrációt. Szóval, kérném akkor hogy emailen név cím stb. és leadom. Mondjuk a 45 Ojrot is át kéne utalni, de azt majd megoldom, és majd késöbb beszedem ha jobb az árfolyam!
Nem kéne gázcsapot elzárni Herr E-ON?
Christian Iddon ... :) Első ...
El tudja valaki olvasni hogy ki ül a Yamahán Husky szerkoban?

Valahogy mindenki "nálunk" kezdte a játékot!
Igen, nagyon klassz kis motor !
igen a TE310re gondoltam. nagyon tetszett a videoban.
Ne teljesen igaz... Van egy TE 310 ( Enduro, 4 stroke ) és van egy WR 300 ( Enduro, 2 stroke ) ... Te mindkettő 2009-es modell és nagyon
jól láttam valahol itt egy videon, hogy van wr310?
jo lessz!
Én már jó pár éve ezeket adom és mi is ezt használjuk, eddig nem volt vele ilyen gond. De ez én vagyok, azért hallgass meg másokat is
de azt mondták h a peres gumik miatt begyürödik de akkor azt mondod jo lehet?
325/350-17 az első 450/510-17 a hátsó. Én legalábbis ezt szoktam adni, ha supermotorol van szó.
Jó kép. Már én is csúsztatnám a vasam, de még kurvahideg van felénk. Már majdbe motorozok
üdv!120 60 és 160 60 as gumikhoz mekora belső kell mert a gumisokat bezavartam egy kicsit:D
pakolok egy pár képet izelítőnek! Kezdjük egy számomra álom motorral!
Rajtam is segítettél párszor már, viszont én még mindig várom a foxos nöi cuccaidat
Egy picit elvesztettem a fonalat veletek kapcsolatban
Én minden apróságnak örülök, még annak is ha csak beszélgetni jön be valaki . Sajnos egyedül vagyok az üzletben napi 8 órát, jólesik beszélgetni másokkal. Ezért is szeretem a fórumot, nagyon jó barátokra találtam itt.