Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már megint a rossz oldalad mutatsz itt ...
Köszönöm szépen ! Próbálok minél hamarabb egy "elfogatható" szinten kerülni. De nagyon nehéz, meg kell mondanom ...
Husqvarna, igen, magunkra vettünk egy nehéz feladatot! De imádjuk csinálni, ugyebár!
deeeeeee
mert most cimbik vagyunk?
de remélem azért nem álló cerkával, tömési szándékkal!
Ugyebár!
na ki kergette meg a libákat a tegnapi jó időben? mert én igen! még ha csak egy kicsit is...
én emlékszem rátok, csak akkor még nem voltunk cimborák sajnos.
Mi más standon voltunk a motomax kakucs bulin!
saját pólók, szellemiségben kapcsolódnak a tavaly rendezett Moto a GOGO rendezvényekhez!
Foxhunter ha nem haragszol meg érte, és tényleg nem rosszindulatból mondom, szeretnélek megdícsérni, hogy az utóbbi időben nagyon sokat csiszoltad a magyar tudásodat, legalábbis írás szinten hatalmasat fejlődtél!

ez mi ?

GOGO mint GOGO Dancing ? Nem is tudtam, hogy ehhez kell pólót hordani
miért ne... realista ! Minél rosszabbra számítsz, minél jobban örülsz annak, ha nem is annyira rosszul megy a business
Husqvarna business szempontból persze ez a terv minél több motort eladni, de az is nagyon fontos tovább "vinni" a márkát Magyarországon... De inkább piros foxot kérdezel ... Én csak a kis öccse vagyok. És akinek van bátya, tudja, hogy ez mit jelent
esetleg GOGO póló?

ne állj már Te is így hozzá!
Jól tedted ... Nagyon klasz csizma ! Nekem is van
segítség képpen rendeltem egy csizmát tőletek! rendelhetnétek ti is valamit!
Hát túl sok jóra nem számíthatunk
MSN!
Ha már ilyen kedves voltál, én is megkérdezem: mik a terveitek a szezonra? Gondolom minél több motor eladása. Nem tudom jók az infóim, hogy Husqvarnával foglakoztok?
Az biztos, hogy 2009 nehéz év lesz !
szerencsére sok marasrangú rendőr ismerősöm van. nekik is mondtam, hogy hajlandó vagyok kifizetni a bírságot, amit azért szabnak ki, amiért közúton közlekedtem vele. amúgy meg bekaphatják!