Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hallom 24es lessz a rajszámod
zsirság
hallom 25ös lessz a rajtszámod
zsirság
a kisebbikkel nem megyek mert az 1.2 benzin.... aztán ha nyomom neki bekapja a 1 litert is ....
ok karaly, este derül ki tudok e menni holnap, mert a nagyobbik autónk itthon van , csak nem tudomm kicserélték e már az akksit meg h fater holnap tudja e nélkülözni
szerintem leszünk egy jópáran
Talán egy 4.
itt egy harmadik
dolgozok, de bármi megoldható! csak hívj fel amikor elindulsz és úgy alakítom a napomat!
jaaa hogy teee , csooo de ott lakom, sztem mar osszefutottunk egyszer vmikor majd moccanthatunk, ha melesz a vasam ami februarban esedekes
cso holnap hogy vagy otthon ?
oooooo. ki kerdezi?
Itt nézegettem pár videót, tök véletlenül rátaláltam egy bizonyos
Anna Böhmert nevű hölgyre. Hát le a kalappal előtte . Színes a kislány: Supermoto, poketpike, trial és csak 17 éves
nekem is sok ez a pályabérlet , és ezért megyek keveset . örülök hogy fogsz jönni.
te ádibáccsi! nem a napló utcába lax véletlenül?
Jocó megjött a levél!
köszönöm,a héten neki is látok
Itt most mire figyeljünk? A fenékre, a tangára, vagy az italra? Vagy vegyük le a tangát róla, játszunk papás-mamást, és igyunk egy jót a végén?
Majdnem... Adj egy számot, vagy csörögj rám... 20/914-7321
köszönet! akkor az holnapra it is van!
hahó,
én tuti nem fúrom ki normálisan, de ismerős meg tudja csinálni nekem, csak annyi, hogy a bukógomba tengelyével megegyező lyukat kell ütni mind2 oldalra nem?
képet estére rakok majd, csak elő kell keresni a motort a sárréteg alól...
Tudhatnád márr
Addig vertem a kereket 4es elkerülőnél, miután meg elszállt a lánc előszedtem a kis Kawasaki endurómat és két másik agyatlan barom társaságában szétbasztunk egy kisebbfajta lucernaföldet, meg a közeli erdősávban is megműveltük a talajt .
elment a csizma!

Zéé már megint állat voltál.