Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valaki régebben kérte, hogy a pólóknak mérjem le a hosszát és a vállszélességét. egyelőre 2 mérrtnek vannak meg az adatai:

L vsz. 49 hossz 70
XL vsz. 53 hossz 72
Debrecentől pár perce lakom, ismersz ,mer' vettem tőlled a déerzémre is motyókat.
Hát csak az van most pályázni, meg egy fs400 husaberg, amin pont tegnap szakitottam el a vezérműláncot csapatás közben, de már szegelik, szerencsére nem lett sok baja .
Egyébként sztem azért járnak kevesen a Rabócsira, mert Tibi képtelen belátni, h az Ő esetében is a kevesebb lenne a több, ui nincs nálla félnapi pályabérlet
szerintem néhányszor én is le fogok nézni. Zsoolti meg bőven izzítható ilyen dolgokra. szóval ha megyek, biztosan nem egyedül.
Ha vasárnaponként kinézel a Rabócsira, akkor szinte mindig vannak Supermoto-sok. Én tuti ott leszek. + Te, az már 2
ok te hol lakol ? moci?
Ezt ki mondta neked
Pedig de!
Na mindenki alszik ezek a baglyok se a régiek
Február 6.-án lez tali.

Holnap az angyalos fórumon érdeklődök majd.
holnap klubb találkozó lesz?
Húúú, az nagyon tuti lenne! Holnap fel is hozom a témát. Bizti mindenkinek tetszik majd az ötlet!
rosszúl tudod! tanga sehol!
Jól tudom,hogy az angyalok egy szál tangában járnak +szárny
én nagyon örülnék ha jönnének. sőtt ha szeretnének, akkor a run to the hill-en csinálunk nektek külön díjazást és külön nevezési feltételeket
Aha, hátha kedvet kapnak!Ha már lettem. Én is elkísérem őket a versenyekre!
mármint, hogy jöjjenek az angyalok a GOGOra?
akkor megnyugodtam.

Én meg próbálom csalni az .

Úgy néz ki kint leszünk a kiállításon is, szórólapozunk ezerrel.
megtennéd?
Vegyek ki egy 7 szabit,hogy odaálljak a bolt elé?
Végre én is mondhatom:nyugi,nem a méret a lényeg
nem kell elhamarkodni a dolgokat. jelen pillanatban elég rosszúl áll a szénám.
és mégegyszer
Akkor lehet, hogy az én cipőm is jó lenne! Pl. a playboy-os szandim 41-es!