szasztok
kérdésem lenne, bár lehet sokat irtatok már erről itt, de mikor csusztattok, akkor a jobbos kanyarba hogy csináljátok? mert gondolom a bábatok leteszitek, akkor a féket h nyomjátok, vagy csak motorfék?
kösz Sanya majd megnézem.
Hát igen a feszten az a fehér gúnyás is baszottul kente
meg az az idősebb olasz faszi nem.?
bazze ugy jött keresztbe hogy közbe még csapkodta a kormányt hogy lejjebb tudja fektetni
Azt láttátok volna mikor egy ilyen Cervantes-Despres-Planet-Sala-Verhoeven brigád rávetette magát az enduropályára! Sala konkrétan majdnem elütött minket a nagy emelkedő tetején!
Képzeljétek ha menet közben kevernék őket,most Heimer megy vagy Huligán,ennek ,hogy örűlne valaki.
Igaz Huligán!Hu a ktm feszten pont tudtam menni velük pár kört Heimer,Maxwald,meg még 1 fehér moci-ruha manus,én ing gatya húztam életem árán,ök meg lazzy boy,csak írták az itinert!Marha nagy filing vot,csak kamilláztam van még bőven mit tanulnunt alle zusammen!
Ja van,csak 1esületbe kell lenned ,az anyagiakat nem tom,az bizti az öreg köki nagyon éhes ha pízről van szó! Nézz utána a supermot.hu nehogy hülyeséget mondjak!
kérdésem lenne, bár lehet sokat irtatok már erről itt, de mikor csusztattok, akkor a jobbos kanyarba hogy csináljátok? mert gondolom a bábatok leteszitek, akkor a féket h nyomjátok, vagy csak motorfék?
http://www.youtube.com/watch?v...
Hát igen a feszten az a fehér gúnyás is baszottul kente
meg az az idősebb olasz faszi nem.?
bazze ugy jött keresztbe hogy közbe még csapkodta a kormányt hogy lejjebb tudja fektetni
Igaz Huligán!Hu a ktm feszten pont tudtam menni velük pár kört Heimer,Maxwald,meg még 1 fehér moci-ruha manus,én ing gatya húztam életem árán,ök meg lazzy boy,csak írták az itinert!Marha nagy filing vot,csak kamilláztam van még bőven mit tanulnunt alle zusammen!
szerencséje a városnak hogy nincs ilyen szettem
meg geci sok hó