Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elmondani nekem is megy papa csak nem érdekel,hogy foglalkozak vele kulcs elfordit gomb megnyom!de köszi azért!
berugó lerúg,visszaenged holtpontig,deko behúz,berugó lerúg, berugót visszaenged,dekot elenged és nagy rugás...már pöfékel is
És mennyi ilyen degenerált van
igazatok van most néztem enduró videót tényleg nagyon hasznos tud lenni az önindító közel a 2 órához de én azokra a KTM-ekre akkor is tennék a biztonság kedvéért egy berugókart
Jah még látom a sebesség is téma. Tokajban vannak azok az ellenőrző genyók 130nál 122t mutatott
Nálam van a gyuri féle RX. Nekem volt NSRem is szal tudom mi fán terem a blokkod. Én nagyon meglepődtem mert az RXben alacsonyan is kúrva jó nyomaték van. Papíron az RX 28 lepencei. +arrow rendszer +nagy karbi meg ilyen apróságok... szal így olyan 32 ló lehet és mentem vele 150 felett... jah és szar gyújtással.
próbáld ki, és meglátod... próbálj meg berugni egy husky te610 et... ha van rajta automata dekompresszor, akkor könnyü, de ha nincs akkor nem...ha kézi akkor könnyű.
hozzá teszem 103kg teli tankkal!
pajti nálam kölibe volt egy berg 550 full verseny cross ha nem tudod a taktikáját véged márpedig én nem tudtam a buko már rám izzat a nagy duna töltésére toltuk fel 3-man(egyikünk se gizda)mire nagy nehezen elindult jobb az öninditos persze annak aki nem vágja !
jó egy sornégyest elég nehéz lenne berúgni vagy betolni de egy olyan motort ami kb 100kg azt szerintem nem lehet olyan nehéz
vágom..sok sikert hozzá.....enyhén dögös verda
pajti én 3 helyre raktam fel a vasat hírdetni 1 hónapja fent van idáig egy jelenkezö volt,hogy agyam el papirok nélkül!mondtam ez nem az a játékosnull a szalonba meg azt mondják,hogy várjak vele szezonig nem lessz könnyü eladni de hajrá
A gyári öninditót olyam motorosok miatt szerelik fel mint én
Ez nagyon vadálatul néz ki ! De minek kell rá gyárilag önindító azt nem értem?
tipus frissitést akarok ennyi
igen, elég hamar fent tud lenni az eleje de nem nagyon szoktam erőltetni.
miért adod el?
eladó a masina ha esetleg valakit érdekel
Szó szerint...ütnilehet vele gondolom hamar kerékre áll
jól van azért én sem úgy gondoltam ám
kössze, már mondták egy páran volt aki mutatta a készpénzt, hogy vinné a dobot
Azt nem mondtam hogy baj, csak mint tényt leszögeztem!
lamppe naon ütős a dob a gépeden