Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fehér felnivel fasza lenne
akkor ne vegyél
nekem ez tetszik
elég jó lett, csak szerintem vegyél még előre egy hasonló lámpát mint ami az enyémen is van
valaki nem tud egy jo drz sm-t?
Hello most készült ela gép de még nem teljesen, mert nincsen első fékátalakitóm, várom a véleményeket, ( igazi sm-ez? elég e hozzá)
Erös nyakat.. mi a helyzet Hooligán tegnap le nulláztad magad
SM-magazinban megint elöjött a Magyar mentallitás....szábályt sértett megovták és ezen felháborodott.....mondjuk miért csodálkozom a technikai sportokban ez 1 megszokot dolog álltalában az ismertebb versenyzök körében....
Ja, versenyen mondjuk teljesen megértem az önindítót, tudjátok, "csakastopperaszámít"!
ŐŐ az öninditó témához csak annyit hogy tegnap nem kevesen örültek volna a teremkrosszon egy öninditónak már akik verseny közben véletlen lefulladta....Eltelt fél-1 perc mire életete leheltek bele..
sport2- mams sm magazin most
Lóf#szt, S4-et sokkal könnyebb betolni is meg berúgni is, mert nem egyszerre kell a 4 hengerben legyűrni a kompressziót, hanem egymás után!
Ja, az önindító csajoknak való!
Akkor jobban kell figyelni, ha valaki fel akarja venni a szemkontaktust veled, nem csak a motorra kell koncentrálni :-) A gyöngyösi gokartpályán nem jeleskedtél ebben :-)
Igen mondta a tulaj de állitolag 1másik lesz épitve mellé,és összelesz kötve a régivel...
ezek a leőmlők elég fullosan néznek ki
jah meg kapott most új sárvédőt,ami nem ilyen széles hanem szép kis vékony... és azon is van ktm hardcore lángos matrica szett
szééép na meg az axo bukó is megy hozzá
persze az összes parkolóház
swgokartot állítolag lefogják fedni(51es úton kell menni,Kiskunlacháza) de az info nem tuti,én is csak úgy hallottam.
Valahol van fedett pálya ahol lehet motozni?
Ha nincs más akkor talán.........
egy rendes supermotora nem is kellenek ilyen felesleges dolgok
hát igen,nekem se kulcs,se akksi,se önindító