Miért nincs az állampolgári jogok között hogy mindenkinek jár egy husaberg vagy valami izmos egyhengeres paripa nem holmi puffatt 4hengeres aszfaltguruló
a berg az izmosabb..tapasztalat mentem mindakettővel meg ha megnézed a két kiput a wr-é kb egy szivószálhoz hasonlit a berg mellet de nekem is nagyon bejön a wr zsir gépezet.. nemtudja valaki ujonnan menyi most az Sm változat?
csak mert nahát amikor megdicsérted a gépet onnéttől aszittem nekem szolnak a kérdések mert énis wr-t akarok majd venni meg mittudomain... háromszázezer kérem kapcsolja ki
A képen heidenau esőgumi van, az elsö: 120/70 , de most dunlop slick van a mocimon 120/70/17-160/55/17, ez 35be kerűlt használtan, a heidenau nem tudom, hogy mennyi volt, de újonnan vettük, talán olyan 30 körül van az ára.
szia köszi a képeket de már eldöntöttem ujat veszek de meg irhatnád hova valosiak vagytok mert ahol én lakom marcaliban" rajtam kivül 2még egy barátomnak van sm-je leugorhatnánk hozátok motorozni!
Ja amugy ez egy moped kérlekszépen, ugyhogy nemárt ha a tükrön keresztül is tudok tájékozódni a hatóságok közeledéséről, amugy meg lehet ha lessz jogsim akkor apám csopperjével fogok nyomulni de cross sisakkal meg a no fear krossz szettemmel...
De igen, jövőre szerettem volna venni egy új 450WR, de ez sajna nem fog összejönni , mert most egy kicsit felborúlt az életem, remélem 1-2 éven belül sikerül majd váltanom, bár mondjuk a kisdokit nagyon megszerettem már nálam van 3 éve és semmi baja.
fél éve vettem a gépet( viszonylag olcsón) a kerekek miatt meg a festés miatt remélem többért el tudom adni és jövö nyáron ( addigra meglessz a jogsim is) vagy egy Husaberg FE 450 es vagy egy Yamaha WR 450 es supermoto, mondjuk a berg az sokkal jobb lenne de pénz kérdése is a dolog...
a tükör azért kell mert tulajdonképpen simson-filingbe is használom a gépet, szóval ha kell boltba megyek vele vagy haverokhoz asszonyhoz akárhová, és városban szerintem nem hülyeség (néhány bunkó autós miatt) ha látom mi szakít mögöttem .-...