Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért nincs az állampolgári jogok között hogy mindenkinek jár egy husaberg vagy valami izmos egyhengeres paripa nem holmi puffatt 4hengeres aszfaltguruló
ijet kérek a jézuskától karácsonyra
Üdv WR450 nekem is álmom csak valszeg marad is 1 darabig ...........csak az a mocskos pénz az tehet róla szóval nincs kedvem hozzá
van ennél szebb a világon?
a berg az izmosabb..tapasztalat mentem mindakettővel meg ha megnézed a két kiput a wr-é kb egy szivószálhoz hasonlit a berg mellet de nekem is nagyon bejön a wr zsir gépezet.. nemtudja valaki ujonnan menyi most az Sm változat?
nekem meg az sx-f 450
WR a nagy szerelem számomra
csak mert nahát amikor megdicsérted a gépet onnéttől aszittem nekem szolnak a kérdések mert énis wr-t akarok majd venni meg mittudomain... háromszázezer kérem kapcsolja ki
te hozzád is szólhatott volna igy 2 ember válaszolt 1 kérdésre
semmi gáz
most olvasom vissza hogy szerintem a kérdések nagyrésze nem is nekem szolt.. ez vicces
bocxsesz az előbb nemto mkinek szolt a wr-es dolog..
Hát igen, nem a legjobb.
Persze, én azért vigyázok rá, nem fogom széthajtani.
120/70 szeruntem az nekem is jo lenne előre, hátra meg 150/nemtomhanyas kéne de az a gáz hogy hátul 18 as
A képen heidenau esőgumi van, az elsö: 120/70 , de most dunlop slick van a mocimon 120/70/17-160/55/17, ez 35be kerűlt használtan, a heidenau nem tudom, hogy mennyi volt, de újonnan vettük, talán olyan 30 körül van az ára.
jaja nagyon jó kis gép megtartanám szivesen csak kicsit sokat eszik (9liter max) és nagy a rizikó az50es papir miatt...
wr lesz egy pár év múlva is.... majd megveszed akkor addig meg tolod a régi vassal ha egyszer eddig bevált akkor azt a pár évet már kibírja nem
Ami a DR-en van elöl az hanyas gumi? menyi be fáj egy ojan és hol? meg lehet nekem még hátra is széles
szia köszi a képeket de már eldöntöttem ujat veszek de meg irhatnád hova valosiak vagytok mert ahol én lakom marcaliban" rajtam kivül 2még egy barátomnak van sm-je leugorhatnánk hozátok motorozni!
Ja amugy ez egy moped kérlekszépen, ugyhogy nemárt ha a tükrön keresztül is tudok tájékozódni a hatóságok közeledéséről, amugy meg lehet ha lessz jogsim akkor apám csopperjével fogok nyomulni de cross sisakkal meg a no fear krossz szettemmel...
De igen, jövőre szerettem volna venni egy új 450WR, de ez sajna nem fog összejönni , mert most egy kicsit felborúlt az életem, remélem 1-2 éven belül sikerül majd váltanom, bár mondjuk a kisdokit nagyon megszerettem már nálam van 3 éve és semmi baja.
annyiért megérte az biztos a festés meg végülis mellékes, mert nem az számit hogy milyen színű hanaem hogy mi lakozik benne ....
fél éve vettem a gépet( viszonylag olcsón) a kerekek miatt meg a festés miatt remélem többért el tudom adni és jövö nyáron ( addigra meglessz a jogsim is) vagy egy Husaberg FE 450 es vagy egy Yamaha WR 450 es supermoto, mondjuk a berg az sokkal jobb lenne de pénz kérdése is a dolog...
a tükör azért kell mert tulajdonképpen simson-filingbe is használom a gépet, szóval ha kell boltba megyek vele vagy haverokhoz asszonyhoz akárhová, és városban szerintem nem hülyeség (néhány bunkó autós miatt) ha látom mi szakít mögöttem .-...