Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De annak örülj Zolika, hogy tavaszal mehetsz. Remélem tudod hogy ki vagyok. Jobbulást.
ktm supermoto szett olcson mindennel együtt eladó!
felnik+gumik+tárcsák+fogaskerék=155eft
érd:705377495

Ja jó a videó
Hahó!Van valaki?
Jó kis vidi, szuper lehet!
Szió! Köszike, aranyos vagy!
szasztok hogy vagytok?foxi gratula mocidhoz es elismeresem hogy motorozol jar a tisztelet
Te ezt komolyam kérdezted?
Szió! Nem motozik, de semmi komoly csak s....x és más semmi, most nem akarom lekötni magam.
ja
Meg hósem ártana
Mikor én utoljára arra jártam (nyáron) tök jó minőségű út mindenhol,meg minden.Azért ettől függetlenül nem egy zárt takarított pálya..
Akkor ez annyi, mint amennyit nekem is mondtak. + kb. 180 ezer a konyök. Azt nem vettél? Megérte? Sokkal jobb lett vele?
Az az út annyira szar, helyenként víz átfolyások hozta hordalék, rengeteg murva felhordás. Vagy én vagyok nyápic?
Ilyen kéne télre.
bocs a jobboldali.
Hé hooligan már kérdeztem de nem válaszoltál a világbajnokos képen mejik vagy te a jobb vagy a bal?
Sanya 72
te biztos tudod létezik még az hogy versenyre benevezni azon a hétvégén amikor van?
2 éve volt ilyen lehetőség még.............persze a nagyon amatőrök közé vagy valami gyenge besorolásba
Nekem 5 hete a csuklóm nyekkent meg szegeden,még az nap vosszahúzták a korházban.Tört volna inkább a motor mint én,az nem fáj csak anyagilag,de hát fő az egészség
hehe, dehogynem, csak par hete lezuztam a pitet az erdoben, azota kicsit nehezen jarok :D
még az a szerencse, hogy komoly baja nem lett

Nekem is kéne már valami nagyobb gép!
Kézvédő meg bukó gomba zúzodottmeg egy kicsit.
nincs mit!A motornak lett valami baja?